Πόρτα εκλογικής συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ ανοίγει ο Παπανδρέου Reviewed by Momizat on . Χαιρέτισε την πρόσκληση που απηύθυνε, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, προς όλες τις δυνάμεις, τις κινήσεις και τις προσωπικότητες του χώρου της σοσιαλδημοκ Χαιρέτισε την πρόσκληση που απηύθυνε, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, προς όλες τις δυνάμεις, τις κινήσεις και τις προσωπικότητες του χώρου της σοσιαλδημοκ Rating: 0

Πόρτα εκλογικής συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ ανοίγει ο Παπανδρέου

Πόρτα εκλογικής συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ ανοίγει ο Παπανδρέου

Χαιρέτισε την πρόσκληση που απηύθυνε, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, προς όλες τις δυνάμεις, τις κινήσεις και τις προσωπικότητες του χώρου της σοσιαλδημοκρατίας και της κεντροαριστεράς

Η συνεννόηση και συνεργασία των δυνάμεων του δημοκρατικού σοσιαλισμού είναι επιτακτική και εθνική ανάγκη, σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Δημοκρατών και Σοσιαλιστών του Γ. Παπανδρέου.

Χαιρετίζει την πρόσκληση που απηύθυνε νωρίτερα το μεσημέρι προς όλες τις δυνάμεις, τις κινήσεις και τις προσωπικότητες του χώρου της σοσιαλδημοκρατίας και της κεντροαριστεράς η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Στην ανακοίνωση του ΚΙΔΗΣΟ τονίζεται ότι η συνεννόηση και η συνεργασία δεν επιβάλλεται από εκλογική σκοπιμότητα, αλλά από την ανάγκη να υπάρχει σχέδιο εθνικής ανασυγκρότησης της χώρας, ώστε να βγει από την κρίση.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή