Πόσα πράγματα άλλαξαν… Reviewed by Momizat on . Αυτές τις μέρες υπογράφεται η σύμβαση για το βόρειο τμήμα του Ε65 και ο αναπτυξιακός χάρτης της Δυτικής Θεσσαλίας φαίνεται να αλλάζει ριζικά. Το παραπάνω στιγμι Αυτές τις μέρες υπογράφεται η σύμβαση για το βόρειο τμήμα του Ε65 και ο αναπτυξιακός χάρτης της Δυτικής Θεσσαλίας φαίνεται να αλλάζει ριζικά. Το παραπάνω στιγμι Rating: 0

Πόσα πράγματα άλλαξαν…

Πόσα πράγματα άλλαξαν…

Αυτές τις μέρες υπογράφεται η σύμβαση για το βόρειο τμήμα του Ε65 και ο αναπτυξιακός χάρτης της Δυτικής Θεσσαλίας φαίνεται να αλλάζει ριζικά.

Το παραπάνω στιγμιότυπο είναι από την ιστορική πανελλαδική σύνοδο του ΤΕΕ στην Καλαμπάκα το Μάιο του 1992 όταν για πρώτη φορά τέθηκε η ιδέα υλοποίησης του οδικού άξονα Κεντρικής Ελλάδος Ε65 και εγκρίθηκε ομόφωνα η πρόταση της ομάδας εργασίας του ΤΕΕ με κύριο εισηγητή τον Νίκο Λέγκα.

Στην πολιτική ζωή των Τρικάλων αναδείχθηκαν κάποτε άνθρωποι με οράματα και στόχους για τον τόπο που μπόρεσαν να δουν πολύ μπροστά και τώρα δικαιώνονται. Άνθρωποι που θέλανε τα Τρίκαλα να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Δυστυχώς σήμερα στην πολιτικοκοινωνική ζωή του νομού επικρατούν οι γραφικοί, οι τυχοδιώκτες, οι φελλοί και οι ψωνισμένοι των τοπικών ΜΜΕ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή