Πόσοι μύθοι για θησαυρούς στον Ν. Τρικάλων μπορεί να υπάρχουν; Reviewed by Momizat on . Εργασίες αναζήτησης θησαυρού ξεκίνησαν σήμερα το πρωί δύο άτομα, ένας Έλληνας και ένας Πακιστανός στην περιοχή της Θεόπετρας και συγκεκριμένα λίγα μέτρα μακριά Εργασίες αναζήτησης θησαυρού ξεκίνησαν σήμερα το πρωί δύο άτομα, ένας Έλληνας και ένας Πακιστανός στην περιοχή της Θεόπετρας και συγκεκριμένα λίγα μέτρα μακριά Rating: 0

Πόσοι μύθοι για θησαυρούς στον Ν. Τρικάλων μπορεί να υπάρχουν;

Πόσοι μύθοι για θησαυρούς στον Ν. Τρικάλων μπορεί να υπάρχουν;

Εργασίες αναζήτησης θησαυρού ξεκίνησαν σήμερα το πρωί δύο άτομα, ένας Έλληνας και ένας Πακιστανός στην περιοχή της Θεόπετρας και συγκεκριμένα λίγα μέτρα μακριά από το Ξενοδοχείο Αμαλία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο χρυσοθήρες έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να ξεκινήσουν τις ανασκαφές αφού στο σημείο βρίσκονται όλες οι υπηρεσίες που επιβλέπουν τις εργασίες αλλά και άνδρες τις Αστυνομίας.
Τα δύο άτομα έχουν λάβει άδεια για εργασίες 15 ημερών και ευελπιστούν να βρουν θησαυρό ο οποίος υπάρχει εκεί όπως ισχυρίζονται από το 1944 την εποχή των Γερμανών. Μάλιστα πιστεύουν πως στο σημείο είναι θαμμένο ένα ολόκληρο βαγόνι με χρυσό.
Ας περιμένουμε λοιπόν να δούμε αν όλα αυτά επιβεβαιωθούν.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή