Χρ. Σταμόπουλος: Ομολογία για το μεροκάματο στα “ξωτικά” Reviewed by Momizat on . Αποκαλυπτική ομολογία Λάππα “Πακιστανικό” το μεροκάματο στον «Μύλο των Ξωτικών»!   Του Χρήστου Σταμόπουλου     Όταν στην πρόσφατη συνάντησή του στο Δημαρχείο, κ Αποκαλυπτική ομολογία Λάππα “Πακιστανικό” το μεροκάματο στον «Μύλο των Ξωτικών»!   Του Χρήστου Σταμόπουλου     Όταν στην πρόσφατη συνάντησή του στο Δημαρχείο, κ Rating: 0

Χρ. Σταμόπουλος: Ομολογία για το μεροκάματο στα “ξωτικά”

Χρ. Σταμόπουλος: Ομολογία για το μεροκάματο στα “ξωτικά”

Αποκαλυπτική ομολογία Λάππα

“Πακιστανικό” το μεροκάματο

στον «Μύλο των Ξωτικών»!

 

Του Χρήστου Σταμόπουλου

 

 

Όταν στην πρόσφατη συνάντησή του στο Δημαρχείο, κλιμάκιο του «Μετώπου Λαού»  επεσήμανε πως το μεροκάματο του εργάτη στον «Μύλο των Ξωτικών», που απ’ τα 40€ πρόπερσι κατέβηκε πέρυσι στα 25 €, φέτος θέλουν να το ρίξουν στα 15-20 € για 10ωρη εργασία, ο κ. Λάππας τους αφόπλισε κυνικά, λέγοντας: «Ναι, αφού έτσι λένε οι συμβάσεις και οι νόμοι»!

stouΟ καλός Δήμαρχός μας λοιπόν, με μια ωμότητα που σ’ αφήνει άφωνο και καθ’ υπέρβαση και αυτών ακόμη των βάρβαρων μνημονιακών νόμων, ομολόγησε δημόσια ότι το μεροκάματο που θα δοθεί φέτος σ’ όσους Τρικαλινούς απασχοληθούν στον «Μύλο» θα είναι … «πακιστανικό»! 15-20€ για 10ωρη εργασία! Ο «Μύλος» της Δημοτικής Αρχής Λάππα γίνεται ο προπομπός του εργασιακού Μεσαίωνα στα Τρίκαλα, κατάγγειλε το Μέτωπο Λαού.

Αντί ο Δήμαρχος, ως επικεφαλής του Δήμου –δηλαδή της ύπατης θεσμικής λαϊκής εξουσίας της τοπικής κοινωνίας –να περιφρουρήσει το μεροκάματο και τις κατακτήσεις του εργάτη, του προσφέρει μεροκάματο πείνας, επικαλούμενος μάλιστα τη μνημονιακή νομοθεσία εξαθλίωσης, που ψήφισαν οι δικοί του και στηρίζει ο ίδιος αναφανδόν.

Αλήθεια, οι μνημονιακοί δυνάστες του τόπου από πού αντλούν τόση κυνικότητα και πως τολμούν να εφαρμόζουν τόσο βάρβαρα μέτρα σε βάρος του εργαζόμενου Τρικαλινού πολίτη;

Η ερώτηση περιμένει απάντηση!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή