Πόσο κοστίζει πλέον ένα ταξίδι Τρίκαλα – Αθήνα με το αυτοκίνητο; Reviewed by Momizat on . Αν κάποιος έχει ένα σχετικά οικονομικό ΙΧ που καταναλώνει 9 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα τότε θα χρειαστούν κατά προσέγγιση 28 λίτρα αμόλυβδης μόνο μέχρι την Αθήνα. Αν κάποιος έχει ένα σχετικά οικονομικό ΙΧ που καταναλώνει 9 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα τότε θα χρειαστούν κατά προσέγγιση 28 λίτρα αμόλυβδης μόνο μέχρι την Αθήνα. Rating: 0

Πόσο κοστίζει πλέον ένα ταξίδι Τρίκαλα – Αθήνα με το αυτοκίνητο;

Πόσο κοστίζει πλέον ένα ταξίδι Τρίκαλα – Αθήνα με το αυτοκίνητο;

Αν κάποιος έχει ένα σχετικά οικονομικό ΙΧ που καταναλώνει 9 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα τότε θα χρειαστούν κατά προσέγγιση 28 λίτρα αμόλυβδης μόνο μέχρι την Αθήνα.

Τιμή το λίτρο 2,15 ευρώ

Αυτό σημαίνει πως για να πάει μόνο μέχρι την Αθήνα θα χρειαστεί περίπου 60 ευρώ+60 επιστροφή, για τα καύσιμα.

Σταθμοί Διοδίων Τρικάλων 1.95 € – Σοφάδων 3.15 €, – Αφιδνών 3.3 € , Θήβας 3.9 €, Τραγάνας 3.85 €, Αγίας Τριάδας 1.8 €, σύνολο 16 ευρώ + 16 επιστροφή = 32

Κατά προσέγγιση θα ξοδέψει λοιπόν περίπου 152 € για να πάει και να έρθει από την Αθήνα .

Υπενθυμίζεται πως το εισιτήριο για το ΚΤΕΛ με προορισμό την Αθήνα κοστίζει 28€, με επιστροφή 45 ευρώ.

Τρένο

Για τον ντόπιο πληθυσμό 17 ευρώ, με επιστροφή 27 ευρώ

Για επισκέπτες, τουρίστες κλπ 29 ευρώ, με επιστροφή 49

Σχόλια (16)

 • AXILEAS

  ΜΕ 650 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ 900 ΕΥΡΩ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ?ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΟΤΕΤΣΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ!

  Απάντηση
 • Haki kostenja

  H ζωή μέρα με τη μέρα γίνεται πιο ακριβή. Να ετοιμάσουμε τα ποδήλατα τώρα.

  Απάντηση
 • Γιατί Διαμαρτύρεστε;

  ΝΔ δε θέλατε;. Πάρτε ΝΔ. Τι νομίζατε; ¨Οτι ήρθαν για τη μεσαία τάξη;. Αυτοί θα την εξαφανίσουν τη μεσαία τάξη από την Ελλάδα. Μόνο ολιγάρχες και πλέμπα που να μην τολμα να σηκώσει κεφάλι. Ας προσέχατε

  Απάντηση
  • Τrikalinos

   ‘Επρεπε να έχεις τώρα ρώσικες δραχμές του 2015, για να δεις τι σημαίνει ακρίβεια…

   Απάντηση
   • Trikaline

    Ολόκληρο think tank είσαι μόνο σου! Συνέχισε να διαφημίζεις την έξυπνη πόλη με τις πρωτοπόρες σκέψεις σου, να έχει βρε και ο Δήμαρχος πολύτιμο συνοδοιπόρο στις μεγάλες του αναζητήσεις και
    τα μεγάλα επιτεύγματά του.

    Απάντηση
   • ΝΔ δε θέλατε;

    Αυτά να τα λέτε στο πλαγκτό που ψηφίζει την κυβέρνηση. Άσε τις ρώσικες δραχμές και πες τους να πανε να «μαζέψουν» το εμπορικό έλλειμα και το χρέος που τα έχουν φτάζει στο Έβερεστ οι αγράμματοι που είναι στην εξουσία. Ανίκανοι να διαχειριστούν ακόμα και ΚΨΜ.
    Μας πανε ολοταχώς για μνημόνιο και δεν πρόκειται να τους σώσουν τα ΜΜΕ όσο κοινωνικό αυτοματισμό κι αν μας ποτίζουν. Είναι τελειωμένοι πολιτικά.

    Απάντηση
    • Τrikalinos

     Οι εκτιμήσεις φέρνουν πλέον το έλλειμμα κάτω του 7% για το 2021 και έτσι βελτιώνεται περαιτέρω η εικόνα στο χρέος – ειδικά αν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις για ανάκαμψη πάνω από 6,9%. Το έλλειμμα που επιτρέπει η ΕΕ τα χρόνια της πανδημίας, για να χρηματοδοτηθούν τα μέτρα στήριξης, δε μπορεί να μεγαλώνει πάρα πολύ για την Ελλάδα, λόγω του τεράστιου κρατικού χρέους. Για αυτό και είναι πολύ δύσκολο χώρες όπως η δική μας να τα βγάλει πέρα με τον εισαγόμενο πληθωρισμό, χωρίς να βοηθήσει κεντρικά η ΕΕ. Έτσι γίνεται το παζάρι πάλι, μεταξύ βόρειων και νότιο-ανατολικών χωρών της ΕΕ.
     Αν το έλλειμα δεν ξαναγυρίσει μετά την πανδημία σε πλεόνασμα και αν αυξηθεί το κόστους δανεισμού για τα χρέη, φυσικά και θα πάμε ξανά σε μνημόνιο. Αυτό είναι όλο το πρόβλημα που δήθεν αγνοούν όσοι υπόσχονται παροχές με το τσουβάλι.

     Απάντηση
 • Jim Riflevinegar

  Καλέ κύριε Trikalinos(sic), πέστε μας και αριθμητικά παρακαλώ, για να καταλάβουμε και ημείς, το πόπολο, πόσο χρέος παρέλαβε η σημερινή κυβέρνηση το ΄19 και πόσο είναι σήμερα; Σε δισεκατομμύρια παρακαλώ. Για να σας θεωρήσουμε σοβαρό αναλυτή, θέλουμε απάντηση με δύο νούμερα. Π.χ. 200 πριν-300 μετά.Ειδάλλως, εάν εμπλέξετε διάφορες θεωρίες, θα θεωρήσουμε …νούμερο, υμάς.
  Υ.Γ. Η χώρα βρίθει οικονομολόγων, πνευμονολόγων, επιδημιολόγων και εσχάτως γεωπολιτικών αναλυτών. Πάσχει όμως, από δουλευταράδες.

  Απάντηση
  • Τrikalinos

   Tα νούμερα είναι γνωστά και ανακοινωμένα. Σημασία έχει η διατήρηση του ρυθμού ανάπτυξης για να αλλάξει ο λόγος χρέους-ΑΕΠ και να αποπληρωθεί σε βάθος δεκαετιών.
   Αν νομίζεις ότι θα στο χαρίσουν όπως έλεγε η Ζωή ή θα στο κάνουν perpetual bonds του Γιάνη, δεν έχει νόημα η συζήτηση.

   Απάντηση
   • Jim Riflevinegar

    Υμείς, αισχύνεστε να γράψετε τα νούμερα ή αρέσκεστε να απαντάτε σαν τον POLITIS; (Με ότι αυτό συνεπάγεται για το κύρος σας).
    Υ.Γ. Βέβαια, εάν τα γράψετε θα καταλάβει και ο τελευταίος, πόσο μέσα μας έχωσαν τα σημερινά ”λουλούδια”, τα σπουδαγμένα στας ΗΠΑ.
    Γνωρίζουμε ότι τα νούμερα είναι γνωστά… Μάλιστα, αρθρογραφούν κιόλας.

    Απάντηση
 • ΝΔ δε θέλατε;

  Το γεγονός ότι μπερδεύετε το εμπορικό έλλειμα με το κρατικό έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που είπα παραπάνω. Αυτό το παρεάκι δεν μπορεί να διαχειριστεί ούτε ΚΨΜ. Pls όχι άλλο liberal , άμα θέλουμε πάμε και διαβάζουμε μόνοι μας.

  Απάντηση
  • POLITIS

   Διάβασε και εσύ και ο Jim που με ανέφερε πάλι, τι γράφει σήμερα η έκθεση Δ τριμήνου του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής …

   Απάντηση
   • Jim Riflevinegar

    Βζζζζζζζνννννν….(με φορά προς τα άνω).
    Υ.Γ. Κάποιο αντίστοιχο γραφείο της Βουλής, έλεγε ότι ο Παύλος ζει, και μάλιστα χαιρετούσε με το χέρι μέσα από το αυτοκίνητο… Και ενώ όλος ο Ελληνικός λαός γνώριζε ότι τα τίναξε, οι παππούδες του POLITIS και του Trikalinos, μαζί με τους ομοϊδεάτες τους χωροφύλακες, χειροκροτούσαν. Τελικά, τι πλάκα έχουν οι άνθρωποι της φανατίλας. Ρε μην με πιέζετε εμένα τον …Κλαζομένιο.Κάποια άλλα γραφεία της Βουλής, λέγανε ότι ο Άκης είναι αθώος και πρέπει να του ζητήσουμε συγγνώμην. Επίσης κάποια άλλα γραφεία της Βουλής, λέγανε ότι η Ελλάς είναι …θωρακισμένη απέναντι στις αγορές και οι μπαμπάδες των εν λόγω, πάλι χειροκροτούσαν. Σε λίγο, πέσαμε στο …Φάληρο.
    Γατάκια οικονομικοί αναλυτές, εάν σας είχα στην ΑΣΟΕΕ την δεκαετία του ΄70, ακόμη στο πρώτο έτος θα βρισκόσασταν.

    Απάντηση
    • POLITIS

     Αν μπερδεύεις τα γραφεία ειδικών και τεχνοκρατών της Βουλής (όταν μάλιστα ορίστηκαν από προηγούμενη κυβέρνηση) με τις αποφάσεις των προανακριτικών κοινοβουλευτικών επιτροπών της Βουλής για την ευθύνη υπουργών, που ευτυχώς πλέον άλλαξαν με το νέο Σύνταγμα, τι να πει κανείς… Και μιλάς για φανατισμό μετά εσύ, που ανακατεύεις τη μετεμφυλιακή πολιτική ζωή στην Ελλάδα με την μεταπολιτευτική.
     Μείνε σε όσα διάβασες τη δεκαετία του 70, ο κόσμος άλλαξε και σε ξεπέρασε.

     Απάντηση
 • Jim Riflevinegar

  Η μεταπολιτευτική περίοδος με την προηγούμενη διαφέρει στο εξής: Πριν οι άνθρωποι ήσαν πεντακάθαροι. Λέγαν, είμαστε φασίστες(Μεταξικοί), είμαστε καραδεξιοί(Καραμανλικοί). Μετά όλοι αυτοί, είπανε …νεοφιλελεύθεροι. Οι ίδιοι ήταν στον στρατό, στην χωροφυλακή, στην διοίκηση.Τίποτε δεν άλλαξε, πλην της ονομασίας. Κάτι σαν την Γερμανία, που μετά τον πόλεμο, δεν υπήρχαν Ναζί, εξαφανίστηκαν με μαγεία.
  Υ.Γ. Συνεχίστε να πιστεύετε αυτά που σας λέει η Βουλή. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ …ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας