Πύκνωσαν οι εμφανίσεις Ταμήλου… Reviewed by Momizat on . Σαν προεκλογικές μοιάζουν οι τελευταίες ανακοινώσεις του Μ. Ταμήλου. Σήμερα σειρά είχε η παρουσία του στα εγκαινία του Κέντρου Συμβουλευτικής για νέες γυναίκες. Σαν προεκλογικές μοιάζουν οι τελευταίες ανακοινώσεις του Μ. Ταμήλου. Σήμερα σειρά είχε η παρουσία του στα εγκαινία του Κέντρου Συμβουλευτικής για νέες γυναίκες. Rating: 0

Πύκνωσαν οι εμφανίσεις Ταμήλου…

Πύκνωσαν οι εμφανίσεις Ταμήλου…

Σαν προεκλογικές μοιάζουν οι τελευταίες ανακοινώσεις του Μ. Ταμήλου. Σήμερα σειρά είχε η παρουσία του στα εγκαινία του Κέντρου Συμβουλευτικής για νέες γυναίκες. Είναι, άραγε, τυχαία αυτή η ξαφνική, προεκλογικού τύπου κινητικότητα; Ακολουθεί το δελτίο Τύπου από το πολιτικό του γραφείο:

“Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος παραβρέθηκε στα εγκαίνια του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Τρικκαίων, που έγιναν σήμερα το απόγευμα, στο κτιριακό συγκρότημα του Ε’ ΚΑΠΗ. Ο κ. Ταμήλος απεύθυνε χαιρετισμό, τονίζοντας το σημαντικό έργο που έχει να επιτελέσει το νέο Συμβουλευτικό Κέντρο για τις γυναίκες των Τρικάλων.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία της κ. Βάσως Κόλλια, Γενικής Γραμματέως Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών και πλήθους κόσμου που κατέκλυσαν την αίθουσα του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών.

Νωρίτερα, ο κ. Ταμήλος είχε παραβρεθεί στην κοπή πίτας του 4ου ΚΑΠΗ, για να ευχηθεί στα μέλη του ΚΑΠΗ, για την καινούρια χρονιά. Ο βουλευτής της Ν.Δ. δεν ξέχασε ποτέ τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, για τους οποίους είχε επιτελέσει σημαντικό έργο ενισχύονταν τις δράσεις όλων των ΚΑΠΗ, την περίοδο που ήταν Δήμαρχος Τρικκαίων”.

tam-kentro3 tam-kentro1 tam-kentro2

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή