Πύρινα μέτωπα σε Μαγνησία, Λάρισα Reviewed by Momizat on . Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Χλόη του Δήμου Ρήγα Φεραίου Μαγνησίας. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 25 πυροσβέστε Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Χλόη του Δήμου Ρήγα Φεραίου Μαγνησίας. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 25 πυροσβέστε Rating: 0

Πύρινα μέτωπα σε Μαγνησία, Λάρισα

Πύρινα μέτωπα σε Μαγνησία, Λάρισα

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Χλόη του Δήμου Ρήγα Φεραίου Μαγνησίας. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 12 οχήματα, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Στο μεταξύ, φωτιά εκδηλώθηκε και στην περιοχή Αγναντερή του Δήμου Κιλελέρ Λάρισας. Επί τόπου έχουν σπεύσει 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα, καθώς και δύο αεροσκάφη.

Στο μεταξύ, πύρινο μέτωπο ξέσπασε στη Μεσαρά Ηρακλείου και σε αγροτική έκταση στους Βώρους του δήμου Φαιστού, στην περιοχή Κισσοί, που πήρε αμέσως μεγάλες διαστάσεις λόγω των ισχυρών ανέμων.

Στο σημείο επιχειρούν οκτώ οχήματα με 16 άνδρες, ένα πεζοπόρο τμήμα με οκτώ άτομα και τρία οχήματα του Δήμου Φαιστού, ενώ συνδράμει στις προσπάθειες για την κατάσβεση της και πυροσβεστικό ελικόπτερο.

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή Χανδρά Σητείας και λόγω των ισχυρών ανέμων πήρε μεγάλες διαστάσεις, καταστρέφοντας χιλιάδες στρέμματα ελαιόδεντρων και χορτολιβαδικής έκτασης.

Υπό έλεγχο τέθηκαν άλλες μικρότερες πυρκαγιές στο Στόμιο Ιεράπετρας, στο Δράσι Λασιθίου και στον Αγιο Μύρωνα.

Υπό έλεγχο τέθηκε και η φωτιά που ξέσπασε τα μεσάνυχτα σε δασική έκταση στην περιοχή Κορακονήσι Ζακύνθου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή