“Πώς η ανάγκη γίνεται ιστορία”… Reviewed by Momizat on . Το δίκτυο "αλληλεγγύη για όλους - χωρίς μεσάζοντες" με τη δράση που πραγματοποίησε προχθές Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, στο γνωστό χώρο, (6ο ΚΑΠΗ) ξεπέρασε κάθε προσδ Το δίκτυο "αλληλεγγύη για όλους - χωρίς μεσάζοντες" με τη δράση που πραγματοποίησε προχθές Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, στο γνωστό χώρο, (6ο ΚΑΠΗ) ξεπέρασε κάθε προσδ Rating: 0

“Πώς η ανάγκη γίνεται ιστορία”…

“Πώς η ανάγκη γίνεται ιστορία”…

Το δίκτυο “αλληλεγγύη για όλους – χωρίς μεσάζοντες” με τη δράση που πραγματοποίησε προχθές Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, στο γνωστό χώρο, (6ο ΚΑΠΗ) ξεπέρασε κάθε προσδοκία και κατέρριψε κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε αριθμό εξυπηρετούμενων οικογενειών και όγκο προϊόντων.

Εξυπηρετήθηκαν 450 οικογένειες και διατέθηκαν σημαντικές ποσότητες από:

  • εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, (από ομάδα παραγωγών Μεσσηνίας),
  • αλεύρι (από αλευρόμυλο περιοχής Καλαμπάκας) και
  • ψάρια (από Αλιευτικό Συνεταιρισμό Βιστωνίδας & Βιστωνικού κόλπου, Ν. Ξάνθης).

Η δράση αυτή έδειξε για μια ακόμη φορά ότι η κρίση βαθαίνει όλο και περισσότερο, οι οικονομικές δυσκολίες των νοικοκυριών διογκώνονται και η ζωή μας απειλείται με  επιστροφή σε οδυνηρές καταστάσεις του παρελθόντος.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και ελπίζουμε ότι με τη δική σας συμπαράσταση και βοήθεια, θα συνεχίσουμε αλληλέγγυοι να αντιστεκόμαστε, με ενεργοποίηση και οργάνωση, για να αντιμετωπίσουμε την ακολουθούμενη αδιέξοδο πολιτική που πρέπει να ανατραπεί.

δίκτυο “αλληλεγγύη για όλους – χωρίς μεσάζοντες”

diktyo2 diktyo1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή