Πώς ο Τσίπρας…. έσωσε τον Βαρουφάκη πηγαίνοντας Παγκράτι – Μαξίμου με τα πόδια Reviewed by Momizat on . Ένα μικρό διάλειμμα από τις σκοτούρες των κυβερνητικών καθηκόντων αποφάσισε να κάνει ο πρωθυπουργός με τους στενούς του συνεργάτες. Έτσι, αποφάσισαν να βγουν γι Ένα μικρό διάλειμμα από τις σκοτούρες των κυβερνητικών καθηκόντων αποφάσισε να κάνει ο πρωθυπουργός με τους στενούς του συνεργάτες. Έτσι, αποφάσισαν να βγουν γι Rating: 0

Πώς ο Τσίπρας…. έσωσε τον Βαρουφάκη πηγαίνοντας Παγκράτι – Μαξίμου με τα πόδια

Πώς ο Τσίπρας…. έσωσε τον Βαρουφάκη πηγαίνοντας Παγκράτι – Μαξίμου με τα πόδια

Ένα μικρό διάλειμμα από τις σκοτούρες των κυβερνητικών καθηκόντων αποφάσισε να κάνει ο πρωθυπουργός με τους στενούς του συνεργάτες.

Έτσι, αποφάσισαν να βγουν για φαγητό και να απολαύσουν τον καφέ τους σε γνωστό καφέ-μπαρ του Παγκρατίου, το Musique Cafe.

Στο…τραπέζι Γιάνης Βαρουφάκης, Θοδωρής Μιχόπουλος, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης και Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες που επέστρεψαν με τα πόδια στο Μαξίμου,με τους περαστικούς να τους σταματούν συνεχώς και τον Αλέξη Τσίπρα να τους χαιρετά.

 

Τα αστεία και τα πειράγματα σε πολίτες

 

Ο Πρωθυπουργός, χαμογελαστός και ευδιάθετος δεν σταματούσε να σχολιάζει. «Ηρθατε να φάτε;» ρώτησε τους δημοσιογράφους που ήταν απ’ έξω. Κάποιοι περαστικοί τον χαιρέτησαν και εξέφρασαν κάποιο παράπονο. «Δεν φταίμε εμείς και γι’ αυτό!» είπε γελώντας. Οι θαμώνες άλλου μαγαζιού, ενδιαφέρθηκαν να μάθουν τι έκανε ο Πρωθυπουργός. «Πήγαμε να φάμε και γυρίζουμε. Ούτε να φάμε δε μπορούμε» σχολίασε.

Λίγο παρακάτω χαιρέτησε μια παρέα γυναικών. «Εμείς καπνίζουμε έξω από το μαγαζί» του είπαν και τον ρώτησαν: «Ακμαίος;» «Να κόψετε το τσιγάρο βρε παιδιά» τους συνέστησε.

Ο Πρωθυπουργός ενδιαφέρθηκε και για τον κάμεραμαν που όλη την ώρα τραβούσε πλάνα: «Πρόσεξε μην φας καμιά χύμα» του είπε γελώντας.

Ενας αθλητής που έκανε τζόκινγκ πέρασε… ξυστά το χέρι του από τον λαιμό ενός άνδρα της προσωπικής ασφάλειας του Πρωθυπουργού.

Το παρ’ ολίγον ατύχημα Βαρουφάκη

Στην Ρηγίλλης, ο αφηρημένος Γιάνης Βαρουφάκης, πήγε να περάσει το δρόμο με κόκκινο, αλλά τον… συμμάζεψε ο Τσίπρας: «Γιάνη, Γιάνη!» του φώναξε και εκείνος επέστρεψε στη διάβαση πεζών.

Λίγο πριν μπουν στο Μαξίμου, στην Βασιλέως Γεωργίου, ο Πρωθυπουργός θυμήθηκε το βράδυ της Παρασκευής όταν υπό καταρρακτώδη βροχή έγινε η τελετή ορκωμοσίας του Προκόπη Παυλόπουλου. «Ολοι οι στραταίοι ήταν παρατεταγμένοι σε όλο τον δρόμο από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ. Πέντε ώρες με βροχή…» είπε.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή