Π. Δήμας: Είμαι στη Βουλή για να μη φοβάται κανένας Ελληνας Reviewed by Momizat on . Με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Πύρρος Δήμας πήρε θέση αναφορικά με το επεισόδιο με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μίχο. Ο βουλευτής τ Με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Πύρρος Δήμας πήρε θέση αναφορικά με το επεισόδιο με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μίχο. Ο βουλευτής τ Rating: 0

Π. Δήμας: Είμαι στη Βουλή για να μη φοβάται κανένας Ελληνας

Π. Δήμας: Είμαι στη Βουλή για να μη φοβάται κανένας Ελληνας

Με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Πύρρος Δήμας πήρε θέση αναφορικά με το επεισόδιο με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μίχο.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έγραψε σχετικά:

«Δεν φοβάμαι κανέναν και καμία απειλή. Γι’ αυτό είμαι στη Βουλή, για να μη φοβάται κανένας Έλληνας και κανένα ελληνόπουλο. Μεγάλωσα σ’ ένα καθεστώς που ο φόβος καλλιεργούνταν συστηματικά. Έμαθα από μικρός να τον αντιμετωπίζω και να μην του κρύβομαι. Κι όσο για τη λάσπη από τους χρυσαυγίτες -που ήδη άρχισα να δέχομαι στο διαδίκτυο-, είναι για μένα παράσημα. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν είναι υποκειμενική και ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ δεν ζυγίζεται. Καλό βράδυ…».

pirosdimas_fb

 

Ο Π. Τατσόπουλος για τους…. σφίχτερμεν

Το περιστατικό που συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης στα έδρανα της Βουλής περιέγραψε με τον δικό του τρόπο ο Πέτρος Τατσόπουλος ο οποιός λίγο έλειψε να έρθει στα χέρια με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μίχο.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ ο Πέτρος Τατσόπουλος ευχαρίστησε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Πύρρο Δήμα, τονίζοντας ότι χωρίς την παρέμβαση του ίδιου δεν ξέρει τι θα συνέβαινε.

Τόνισε χαρακτηριστικά ότι, τη στιγμή που βρισκόταν στο βήμα ο Χρήστος Παππάς, ο βουλευτής της ΧΑ, Νίκος Μίχος, κινήθηκε απειλητικά εναντίον του φωνάζοντας «βούλωστο, βούλωστο».

Σημείωσε ότι ακόμη και ο ίδιος ο Παππάς που τον έβλεπε να κινείται προς το μέρος του του φώναζε να σταματήσει, ωστόσο, εκείνος συνέχισε.

«Εγώ ούτε το βούλωσα ούτε κουνήθηκα από την θέση μου» αναφέρει ο Πέτρος Τατσόπουλος και συνεχίζει «Εκείνη την στιγμή σηκώθηκε ο Πύρρος Δήμας και του είπε “κάτσε πίσω “και όντως ο Μίχος σταμάτησε.

«Μόνο στο εκτόπισμα του Πύρρου Δήμα μπορούν να καταλάβουν οι σφίχτερμεν που έχουν τη νοημοσύνη κατσαρίδας» σχολίασε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

«Οι άνθρωποι είναι τραμπούκοι, μόνο αυτούς τους τρόπους γνωρίζουν» πρόσθεσε ο κ. Τατσόπουλος.

mixos_vouli

Αφήστε το σχόλιο σας