"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.9 C
Trikala

Π. Δριτσέλη: Εκείνο που προκαλεί είναι το μέγεθος της αλαζονείας που διακατέχει τους “αρίστους” της ΝΔ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δεν είναι η πρώτη φοράπου η Κυβέρνηση βρίσκεται με την πλάτη στο τοίχο ή που τα γεγονότα καταδεικνύουν την κυβερνητική ένδεια σε ετοιμότητα και ανακλαστικά, ωστόσο κάθε φορά εκείνο που προκαλεί είναι το μέγεθος της αλαζονείας που διακατέχει τους “αρίστους” της ΝΔ.

Ουδείς, λοιπόν, τις τελευταίες μέρες αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί ή να αναλάβει την ευθύνη για το τεράστιο φιάσκο διαχείρισης μιας προαναγγελθείσας κακοκαιρίας ενώ αντί αυτού ο Πρωθυπουργός ανακοινώνει νέα νομοθετική πρωτοβουλία σε μια ύστατη προσπάθεια να διασκεδάσει την αγανάκτηση των πολιτών.

Εν τω μεταξύ, οι αρμόδιοι Υπουργοί πετάνε την μπάλα στην εξέδρα όσον αφορά στην ανάληψη ευθυνών και σε κάθε ευκαιρία ¨δείχνουν” τον συνήθη ύποπτο που δεν είναι άλλος από το ΣΥΡΙΖΑ. Ας τους ενημερώσει κάποιος ότι κυβερνάνε σχεδόν 2 χρόνια, ότι μόλις τον Μάρτιο του 2020 ψηφίστηκε ο 4662 για την αναδιάρθρωση της Πολιτικής Προστασίας, μια πρωτοβουλία που διαφημίστηκε από τους ίδιους ως εμβληματική, και ότι είναι αυτοί οι ίδιοι που ετοιμάζονται να ιδιωτικοποιήσουν τον ΔΕΔΔΗΕ,  γι΄αυτό και έχουν επιδοθεί σε αυτόν τον αγώνα απαξίωσης του.

Επειδή, λοιπόν, τα ερωτήματα παραμένουν αμείλικτα καλό θα ήταν για παράδειγμα ο Υπουργός Περιβάλλοντος κι Ενέργειας, του οποίου η βασική αρμοδιότητα υποτίθεται ότι είναι η ενεργειακή ασφάλεια της χώρας, να ενημερώσει για το γεγονός ότι άφησε 250.000 ανθρώπους χωρίς ρεύμα και να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί για το “μαύρο” στην Αττική.

Διότι, κατά τα άλλα είναι προφανές ότι η κυβέρνηση δεν είχε επεξεργαστεί κανένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης, εκτός από το να συστήσει στους πολίτες να μείνουν στο παγωμένο και σκοτεινό σπίτι τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης