Π. Δριτσέλη: «Ο τελευταίος χορός της κυβέρνησης» Reviewed by Momizat on . Υπό το βάρος της άμεσης κατάρρευσης, η κυβέρνηση ανακοίνωσε χθες την πρόθεσή της να ζητήσει την ψήφο εμπιστοσύνης της Βουλής, με στόχο να παραμείνει ζωντανή μέχ Υπό το βάρος της άμεσης κατάρρευσης, η κυβέρνηση ανακοίνωσε χθες την πρόθεσή της να ζητήσει την ψήφο εμπιστοσύνης της Βουλής, με στόχο να παραμείνει ζωντανή μέχ Rating: 0

Π. Δριτσέλη: «Ο τελευταίος χορός της κυβέρνησης»

Π. Δριτσέλη: «Ο τελευταίος χορός της κυβέρνησης»

Υπό το βάρος της άμεσης κατάρρευσης, η κυβέρνηση ανακοίνωσε χθες την πρόθεσή της να ζητήσει την ψήφο εμπιστοσύνης της Βουλής, με στόχο να παραμείνει ζωντανή μέχρι τη Προεδρική Εκλογή. Η ύστατη αυτή προσπάθεια πολιτικής επιβίωσης δείχνει ξεκάθαρα το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει το κυβερνητικό σχήμα, ενώ ταυτόχρονα εξανεμίζονται και οι όποιες ελπίδες είχαν καλλιεργηθεί για διαπραγμάτευση με τους δανειστές. Η τεχνητή παράταση ζωής μερικών μηνών, από μία ενδεχόμενη ψήφο εμπιστοσύνης, θα αποτελέσει τον «τελευταίο χορό» της κυβέρνησης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να απευθύνεται στην κοινωνία με συγκεκριμένες προγραμματικές προτάσεις και να παρουσιάζει αναλυτικά τις όψεις του κυβερνητικού του προγράμματος. Στα πολιτικά παιχνίδια της κυβέρνησης, η Αριστερά απαντά με συγκεκριμένες θέσεις και με προτάσεις που θα βγάλουν τη χώρα από το αδιέξοδο και θα επανεκκινήσουν την οικονομία. Όσο χρόνο κι αν «ροκανίσει» η κυβερνητική πλειοψηφία, η πτώση της είναι δεδομένη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή