Π. Δριτσέλη στο Open : Η ΝΔ δεν μπορεί να πλήξει το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς Reviewed by Momizat on . Aπό την πρώτη στιγμή της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, η αξιωματική αντιπολίτευση έχει επιδοθεί σε ένα μικροκομματικό, μικροκομματικό παιχνίδι κι έχει ως στρατηγική Aπό την πρώτη στιγμή της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, η αξιωματική αντιπολίτευση έχει επιδοθεί σε ένα μικροκομματικό, μικροκομματικό παιχνίδι κι έχει ως στρατηγική Rating: 0

Π. Δριτσέλη στο Open : Η ΝΔ δεν μπορεί να πλήξει το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς

Π. Δριτσέλη στο Open : Η ΝΔ δεν μπορεί να πλήξει το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς

Aπό την πρώτη στιγμή της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, η αξιωματική αντιπολίτευση έχει επιδοθεί σε ένα μικροκομματικό, μικροκομματικό παιχνίδι κι έχει ως στρατηγική της επιλογή, να πλήξειτο ηθικό πλεονέκτημα αυτής της κυβέρνησης. Πρόκειται για γκεμπελικού τύπου τακτική” τόνισε σε συνέντευξη της η Π. Δριτσέλη

Τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις σχολίασε η βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα δημοσιεύματα σχετικά με το δάνειο του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κυρίου Παύλου Πολάκη. Όπως τόνισε η Παναγιώτα Δριτσέλη, στο Open tv, “δεν μπορεί να έχουμε δυο μέτρα και δύο σταθμά.

Η απαξίωση του πολιτικού δημόσιου λόγου δεν είναι υπόθεση του κυρίου Πολάκη. Καλό θα είναι όταν ασχολούμαστε με το ύφος, με το ταμπεραμέντο ενός πολιτικού, να ασχολούμαστε και με τις περιπτώσεις εκείνες των πολιτικών, όπως ο κύριος Γεωργιάδης, ο οποίος, όπως γράφτηκε στον Τύπο, φέρεται να απείλησε με μηνύσεις τους εισαγγελείς, εάν τον φωνάξουν να καταθέσει για την υπόθεση της Novartis”.

Ως προς την ουσία της υπόθεσης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι “από την πρώτη στιγμή της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, η αξιωματική αντιπολίτευση έχει επιδοθεί σε ένα μικροκομματικό, μικροκομματικό παιχνίδι κι έχει ως στρατηγική της επιλογή, προφανώς, να πλήξει με κάποιο τρόπο το ηθικό πλεονέκτημα αυτής της κυβέρνησης. Πρόκειται για γκεμπελικού τύπου τακτική”, συμπληρώνοντας ότι “για το δάνειο ο κύριος Πολάκης έχει δώσει εξηγήσεις, η Attica Bank έχει δώσει εξηγήσεις, η Τράπεζα της Ελλάδος έχει δώσει εξηγήσεις, οπότε προφανώς και δεν υπάρχει κάποιο ζήτημα”. Κάλεσε, τέλος, τους αρμόδιους φορείς της τραπεζικής διακυβέρνησης να δείξουν αντίστοιχο ενδιαφέρον και για τα δάνεια κι άλλων πολιτικών προσώπων και φορέων. “Υπήρξε μια σπουδή, την οποία δεν έχουμε δει σε άλλες περιπτώσεις δανείων”, σημείωσε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή