Π.Ε. Τρικάλων: Ανάδειξη του περιπατητικού τουρισμού από την Περιφέρεια Θεσσαλίας Reviewed by Momizat on . Μονοπάτια σε περιοχές του ορεινού όγκου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και της ευρύτερης περιοχής των Μετεώρων αναδεικνύει η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργ Μονοπάτια σε περιοχές του ορεινού όγκου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και της ευρύτερης περιοχής των Μετεώρων αναδεικνύει η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργ Rating: 0

Π.Ε. Τρικάλων: Ανάδειξη του περιπατητικού τουρισμού από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Π.Ε. Τρικάλων: Ανάδειξη του περιπατητικού τουρισμού από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Μονοπάτια σε περιοχές του ορεινού όγκου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και της ευρύτερης περιοχής των Μετεώρων αναδεικνύει η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με Ενιαίο Φορέα Τουρισμού του ν. Τρικάλων. Ήδη έχει ξεκινήσει η εκπόνηση της μελέτης που οδηγεί σε έργο για τη σήμανση και βελτίωση της προσβασιμότητας των πεζοπορικών διαδρομών.

«Σε συνεργασία με τον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού του ν. Τρικάλων στηρίζουμε και αναδεικνύουμε τον ποιοτικό θεματικό τουρισμό, κομμάτι του οποίου είναι και ο περιπατητικός» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Η σημασία του περιπατητικού τουρισμού είναι μεγάλη καθώς αποτελεί τη δημοφιλέστερη μορφή αξιοποίησης ελεύθερου χρόνου. Με στρατηγικό σχεδιασμό η Περιφέρεια Θεσσαλίας επενδύει στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που προβάλλουν  το μοναδικό φυσικό περιβάλλον και την πλούσια βιοποικιλότητα της περιοχής και  συμβάλλουν στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή