Π. Χαρτοπούλου: Πέρασε το μήνυμα πως υπάρχει κι άλλος δρόμος Reviewed by Momizat on . Ευχαριστούμε από καρδιάς όσες και όσους μας στηρίξατε στην εκλογική αναμέτρηση για το Δήμο Καλαμπάκας. Η ψήφος σας δεν πήγε χαμένη, αλλά πέρασε το μήνυμα πως υπ Ευχαριστούμε από καρδιάς όσες και όσους μας στηρίξατε στην εκλογική αναμέτρηση για το Δήμο Καλαμπάκας. Η ψήφος σας δεν πήγε χαμένη, αλλά πέρασε το μήνυμα πως υπ Rating: 0

Π. Χαρτοπούλου: Πέρασε το μήνυμα πως υπάρχει κι άλλος δρόμος

Π. Χαρτοπούλου: Πέρασε το μήνυμα πως υπάρχει κι άλλος δρόμος

Ευχαριστούμε από καρδιάς όσες και όσους μας στηρίξατε στην εκλογική αναμέτρηση για το Δήμο Καλαμπάκας.

Η ψήφος σας δεν πήγε χαμένη, αλλά πέρασε το μήνυμα πως υπάρχει κι άλλος δρόμος, εκτός από εκείνον που συνηθίζουν να ακολουθούν οι εκπρόσωποι του τόπου μας τα τελευταία χρόνια: Ένας δρόμος δύσκολος και ανατρεπτικός.

Μπήκαμε σ’ αυτόν τον αγώνα γιατί πιστέψαμε και συνεχίζουμε να πιστεύουμε πως η τοπική αυτοδιοίκηση χρειάζεται ανθρώπους που είναι αποφασισμένοι να αγωνιστούν, να διεκδικήσουν, να συγκρουστούν.

Να διώξουν αυτά που μας πονούν και μας πληγώνουν!

Σ’ εκείνους που για δικούς τους λόγους δεν επέλεξαν να μας στηρίξουν αυτή τη φορά, λέμε πως σεβόμαστε την επιλογή τους, θα είμαστε σύμμαχοί τους όπου χρειαστεί για το καλό του τόπου και ελπίζουμε ειλικρινά να δικαιωθούν για την επιλογή τους. Λέμε επίσης ότι εμείς αποποιηθήκαμε συνειδητά τις τακτικές των απατηλών υποσχέσεων και της λεηλασίας συνειδήσεων

Θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες, έτοιμοι να αγωνιστούμε με όλες τις δυνάμεις μας για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος μας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή