Π. Χαρτοπούλου: Ψήφος εμπιστοσύνης στη Ριζοσπαστική Κίνηση Reviewed by Momizat on . Μήνυμα της υποψήφιας Δημάρχου Του Δήμου Καλαμπάκας Πέρυς Χαρτοπούλου Με τον συνδυασμό Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών   Καλαμπακιώτες και Καλαμπακιώτισσες Η κατάστα Μήνυμα της υποψήφιας Δημάρχου Του Δήμου Καλαμπάκας Πέρυς Χαρτοπούλου Με τον συνδυασμό Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών   Καλαμπακιώτες και Καλαμπακιώτισσες Η κατάστα Rating: 0

Π. Χαρτοπούλου: Ψήφος εμπιστοσύνης στη Ριζοσπαστική Κίνηση

Π. Χαρτοπούλου: Ψήφος εμπιστοσύνης στη Ριζοσπαστική Κίνηση

Μήνυμα της υποψήφιας Δημάρχου

Του Δήμου Καλαμπάκας

Πέρυς Χαρτοπούλου

Με τον συνδυασμό Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών

 

Καλαμπακιώτες και Καλαμπακιώτισσες

Η κατάσταση του τόπου και της κοινωνίας είναι αυτή που απαιτεί την παρουσία μας στον αγώνα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Είμαστε νέοι άνθρωποι, άφθαρτοι που ήρθαμε να ανατρέψουμε και όχι να διαχειριστούμε. Να ανατρέψουμε ιδέες ηττοπάθειας, συμβιβασμού, ανάθεσης. Να περάσουμε πάνω από το βάλτο των ρουσφετιών και της αδιαφάνειας.

ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ αυτά που μας πονούν και μας πληγώνουν!

Δεν ζητούμε ψήφο διαμαρτυρίας αλλά ψήφο εμπιστοσύνης.

Καλαμπακιώτες και Καλαμπακιώτισσες

Στις 18 και στις 25 Μαίου πρέπει να ψηφίσουμε στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στα κόμματα της συγκυβέρνησης που λεηλάτησαν την Ελλάδα και οδήγησαν την κοινωνία στην καταστροφή, αλλά και σε όλους εκείνους στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι χρησιμοποιώντας τα ίδια μέσα και λειτουργώντας με την ίδια μεθοδολογία θέλουν, είτε να μείνουν στο θρόνο τους, είτε να γίνουν άρχοντες του τόπου λεηλατώντας συνειδήσεις.

Και κάτι πολύ σημαντικό: Μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

 

Αφήστε το σχόλιο σας