Ράφτινγκ στον Ασπροπόταμο (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by Momizat on . Μία μοναδική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι λάτρεις των extreme sport το σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου. Αυτή είναι η καλύτερη εποχή για ένα αξέχ Μία μοναδική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι λάτρεις των extreme sport το σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου. Αυτή είναι η καλύτερη εποχή για ένα αξέχ Rating: 0

Ράφτινγκ στον Ασπροπόταμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ράφτινγκ στον Ασπροπόταμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία μοναδική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι λάτρεις των extreme sport το σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου. Αυτή είναι η καλύτερη εποχή για ένα αξέχαστο σαββατοκύριακο στην περιοχή του Ασπροποτάμου (τρία ποτάμια) με rafting κι άλλες δραστηριότητες.
Το διήμερο διοργανώνει η ομάδα escape way. Και το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
Συνάντηση το Σάββατο στον πανέμορφο ξενώνα Αχελωίδες . http://www.acheloideshotel.gr/ (Μπορείτε να φτάσετε εκεί ακολουθώντας τη διαδρομή Τρίκαλα-Πύλη-Περτούλι ή τη διαδρομή Τρίκαλα- Καλαμπάκα – Καστανιά)
Το απόγευμα στο χωριό Τζούρτζια και περίπατο στο μονοπάτι που οδηγεί στο Μαντάνι του Δαίμονα .
-Διανυκτέρευση στο Αχελωίδες σε τρίκλινα και τετράκλινα δωμάτια.
-Μπορει να συμμετέχει καποιος αυθημερόν την Κυριακή κατόπιν συνεννόησης μόνο στην κατάβαση του rafting.
Την Κυριακή πρωινό στο ξενοδοχείο και στις 10.30 μια συναρπαστική κατάβαση rafting στη διαδρομή από τρία ποτάμια μέχρι γέφυρα Αλεξίου
Πρέπει να έχετε μαζί σας μαγιό και δεύτερο ζευγάρι παπούτσια που θα βραχούν.
Κόστος συμμετοχής 55 ευρώ το άτομο
(στην τιμή περιλαμβάνεται : η διανυκτέρευση με πρωινό ,η πεζοπορία .η κατάβαση με επαγγελματίες οδηγούς ποταμού και ο εξοπλισμός του rafting-).
Για δηλώσεις συμμετοχής και για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ 6972072674 Γιάννης Βαΐτσης
email : escapeway1@yahoo.gr

www.escapeway.gr

Δείτε το βίντεο:

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή