"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Ρίτσιος: Ευχαριστώ τον κ.Λιούτα για την εναντίον μου μήνυση

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δήλωση του Γιάννη Ρίτσιου, αγρότη, συνεταιριστή-συνδικαλιστή

    Πριν από μερικές μέρες υπέβαλε μήνυση εναντίον μου ο Αχιλλέας Λιούτας, Πρόεδρος της Πρώην Ένωσης Αγροτικών Συν/σμων Τρικάλων και διευθύνων σύμβουλος του «ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΙΚΆΛΩΝ –ΤΡΙΚΚΗ» και ΙΚΕ, για δήθεν συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του, λόγω ενός κειμένου με πολλά ερωτήματα που απηύθυνα επώνυμα στον ίδιο σχετικά με τις δραστηριότητες της ΕΓΣ Τρικάλων.

   Αποτέλεσμα της μήνυσης αυτής, και μετά από ενέργειες του Λιούτα, ήταν να συλληφθώ από όργανα του ΑΤ Τρικάλων και κρατήθηκα, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, στο ΑΤ Τρικάλων για επτά(7) ώρες εωσότου ολοκληρωθεί η διαδικασία της προανάκρισης.   
 
    Η μήνυση αυτή εναντίον μου είχε αποκλειστικό σκοπό να με αποτρέψει από το να συνεχίσω την διαδικασία που άρχισα εναντίον του Λιούτα με την κατάθεση στοιχείων στον κ. Εισαγγελέα Τρικάλων και στις λοιπές αρμόδιες αρχές για τις δραστηριότητες της ΕΓΣ Τρικάλων, της ΤΡΙΚΚΗ και των προσωπικών επιχειρήσεων του Αχιλλέα Λιούτα και του γιου του Αθανασίου και των λοιπών συγγενών αυτού.

    Πίστευε ο Λιούτας ότι έτσι θα με φρενάρει και θα με φοβίσει.

    Καταρχήν πρέπει να τον ευχαριστήσω για την εναντίον μου μήνυση, γιατί έτσι θα ασχοληθεί περισσότερο η δικαιοσύνη με τα όσα στοιχεία έχω καταθέσει και όσα κατήγγειλα, και από δω και πέρα θα ασχολείται μ’ αυτά που θα προκύψουν και θα παρουσιάσω.

    Εγώ με το κείμενο που απηύθυνα προς τον Αχιλλέα Λιούτα έθεσα ερωτήματα και μόνο που θέλουν άμεσες απαντήσεις. Αυτός, όμως, φοβούμενος για την εξέλιξη, προσπάθησε με τον τρόπο αυτό (της μήνυσης) να με σταματήσει.

    Πλανάται πλάνην οικτρά αν το πιστεύει αυτό, και ξέρει ότι δεν θα κάνω πίσω.

    Ήδη η δικαιοσύνη διενεργεί προανάκριση επί των καταγγελιών που έκανα και μετά την εξέλιξη αυτή ελπίζω ότι θα ολοκληρωθεί γρήγορα η διαδικασία, γιατί τα όσα κατήγγειλα και τα στοιχεία που παρουσίασα είναι πολύ σοβαρά και επείγοντα.

   Τα στοιχεία που διαθέτω, τα έχω ήδη διαβιβάσει και στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, καθώς και στις αρμόδιες διοικητικές αρχές.

    Πρέπει, επιτέλους, ο Λιούτας να σταματήσει να λέει ψέματα στον κόσμο και οφείλει να δώσει σαφές απαντήσεις στα ρωτήματα που έθεσα, καθώς και για σχέσεις του με όλους αυτούς που αναφέρονται στα ερωτήματά μου, δηλαδή ΤΡΙΚΚΗ, ΒΙΟΛΑΡ και τους συν αυτώ. 

    Πρέπει δε να γνωρίζει ο κ. Λιούτας ότι τις ψευδείς μηνύσεις εγώ δεν τις φοβάμαι, γιατί όσα ανέφερα στην καταγγελία μου είναι αλήθεια. 

    Όμως, απαντήσεις μέχρι σήμερα δεν έχω λάβει.
                                                                  

Τρίκαλα, 30-1-2018
Ο δηλών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης