Ραγίζει καρδιές η Ζωή, “έσπασε” και η Αννα Βίσση Reviewed by Momizat on . Ο θάνατος της Ζωής Παπαποστόλου χθες τα ξημερώμτα βύθισε στο πένθος χιλιάδες τρικαλινούς. Η ίδια, φαίνεται ότι ένιωθε πως φεύγει και έτσι, στην αγαπημένη της φί Ο θάνατος της Ζωής Παπαποστόλου χθες τα ξημερώμτα βύθισε στο πένθος χιλιάδες τρικαλινούς. Η ίδια, φαίνεται ότι ένιωθε πως φεύγει και έτσι, στην αγαπημένη της φί Rating: 0

Ραγίζει καρδιές η Ζωή, “έσπασε” και η Αννα Βίσση

Ραγίζει καρδιές η Ζωή, “έσπασε” και η Αννα Βίσση

Ο θάνατος της Ζωής Παπαποστόλου χθες τα ξημερώμτα βύθισε στο πένθος χιλιάδες τρικαλινούς. Η ίδια, φαίνεται ότι ένιωθε πως φεύγει και έτσι, στην αγαπημένη της φίλη, Αννα Βίσση, έστελε ένα μήνυμα. Μήνυμα με εικόνα, που η τραγουδίστρια ανέβασε στον λογαριασμό της στο facebook (η εικόνα που βλέπετε).

zoi-annaΛίγες ώρες μετά, η διάσημη τραγουδίστρια ανέβασε ένα τραγούδι της, 19 χρόνια πριν. Το τραγούδι “Ελένη” για την Ελένη, από τους Γεωργανάδες. Τότε, ο Νίκος Καρβέλας είχε ράψει αυτό το τραγούδι για την κοπέλα που δεν άντεξε επίσης. Και είχε τραγουδήσει με ευαισθησία η Αννα Βίσση, για την Ελένη.

Λίγο πιο μετά, η κυπριακής καταγωγής τραγουδίστρια ανέβασε και φωτογραφία της Ζωής

zoi1Και η Ζωή, φίλες με την Ελένη, είχε πάει σε εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά, για να μιλήσει με την Αννα Βίσση, που, συγκινημένη, συνομίλησε μαζί της και με τη φίλη της, και τραγούδησε ξανά, την “Ελένη”.

Τότε, στα Τρίκαλα είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι το τραγούδι είχε γραφτεί για την Ελένη, αλλά, άλλες εποχές, ο ανθρώπινος πόνος αντιμετωπιζόταν διαφορετικά.
Πλέον, ας είναι αυτός ο θάνατος, ο τελευταίος για όσους πονούς, είτε από θαλασσαιμία, είτε από άλλες ασθένειες. Κι ας λειτουργήσει η περίθαλψη με κριτήριο τον άνθρωπο και όχι τους αριθμούς.
Θανάσης Μιχαλάκης

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή