"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Κοζάνης! Χειροπέδες στον σύζυγο της αγνοούμενης – Πληροφορίες ότι βρέθηκε νεκρή!

lafarm

Σχετικά άρθρα

koza

Με την παρουσία του Εισαγγελέα, κλιμάκιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης ξεκίνησε σήμερα ενδελεχείς έρευνες τόσο στο σπίτι της 37χρονης αγνοούμενης Ανθής όσο και σε χωράφια ιδιοκτησίας της οικογενείας της στο Βελβεντό Κοζάνης.

Σύμφωνα με το KOZANILIFE.GR  όλες οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και σήμερα, 4η μέρα από την εξαφάνιση της 37χρονης.  Οι καταθέσεις του συζύγου αλλά και συγγενών της αγνοούμενης θα συνεχιστούν,  με όλα τα ενδεχόμενα για την υπόθεση να είναι ανοιχτά.

Στο μεταξύ, ο πεθερός της 37χρονης, εκτιμά ότι ”έφυγε με κάποιον γιατί δεν της άρεσε η ζωή στο Βελβεντό”, ενώ το μυαλό των κατοίκων της περιοχής πηγαίνει στο κακό. Ο πεθερός της τονίζει στην εφημερίδα Espresso: ”Έχω την εντύπωση ότι έφυγε με κάποιον. Ήταν συνεννοημένο το πράγμα. Κατά καιρούς είχε δείξει σημάδια ότι ήθελε να ξεσκάσει. Με τον κόσμο δεν έκανε παρέα. Το είχε γράψει και στο facebook. Η γυναίκα έφυγε”.

Όπως εξομολογείται ο σύζυγος στο Newsit.gr, η συμπεριφορά της Ανθής πριν φύγει από το σπίτι δεν τον προδιέθετε για αυτό που θα ακολουθούσε, ωστόσο, δεν κρύβει ότι στο μυαλό του περνάνε πολλές σκέψεις για το που μπορεί να βρίσκεται η σύζυγός του. “Σίγουρα το μυαλό μου πάει κάπου αλλά δεν μπορώ να πω. Αν δεν έχω κάποια σοβαρή ένδειξη δεν μπορώ να πω τίποτα με σιγουριά. Και κάπου άσχημα αλλά δεν αποκλείω τίποτα”, λέει ο κ. Τάσος ο οποίος ευχαριστεί τους συγχωριανούς του για το ενδιαφέρον που δείχνουν στις έρευνες προκειμένου να βρεθεί η Ανθή.

“Με μια ώρα ύπνο είμαι από την Κυριακή. Δεν μπορώ να κοιμηθώ, προσπαθώ να θυμηθώ έστω κάτι”, δηλώνει ο σύζυγος της αγνοούμενης. Στο πλευρό του κ. Τάσου βρίσκονται οι γονείς αλλά και η αδελφή της Ανθής, που ταξίδεψαν από τον Πειραιά, από όπου κατάγεται η 37χρονη, η οποία είναι μητέρα ενός 8χρονου αγοριού και δυο 6χρονων-δίδυμων κοριτσιών.

Στον Βελβεντό, οι κάτοικοι κάνουν λόγο για μια πολύ δυναμική κοπέλα, η οποία-παρά το γεγονός ότι έμεινε άνεργη τα τελευταία χρόνια- δραστηριοποιήθηκε σε αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους και εύχονται σύντομα η Ανθή να επιστρέψει στο σπίτι και την οικογένειά της.

Με πληροφορίες: newsIT.gr,  kozanilife

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης