Ραντεβού στα Τέμπη από τους “ξεχασμένους” κτηνοτρόφους Reviewed by Momizat on . Στα Τέμπη θα βρεθούν στις 10 Νοεμβρίου οι κτηνοτρόφοι της χώρας προκειμένου να καθορίσουν τη στάση τους απέναντι σε μια σειρά ζητημάτων για τα οποία διαμαρτύρον Στα Τέμπη θα βρεθούν στις 10 Νοεμβρίου οι κτηνοτρόφοι της χώρας προκειμένου να καθορίσουν τη στάση τους απέναντι σε μια σειρά ζητημάτων για τα οποία διαμαρτύρον Rating: 0

Ραντεβού στα Τέμπη από τους “ξεχασμένους” κτηνοτρόφους

Ραντεβού στα Τέμπη από τους “ξεχασμένους” κτηνοτρόφους

Στα Τέμπη θα βρεθούν στις 10 Νοεμβρίου οι κτηνοτρόφοι της χώρας προκειμένου να καθορίσουν τη στάση τους απέναντι σε μια σειρά ζητημάτων για τα οποία διαμαρτύρονται.
Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ) Δημήτρης Καμπούρης δήλωσε στο ΑΜΠΕ: «Δεν αποκλείουμε να κλείσει ακόμα και ο δρόμος στο συγκεκριμένο σημείο, κόβοντας έτσι τη χώρα στα δύο».
Σε εκ νέου συνάντηση στα Τέμπη, με στόχο το διάλογο, καλούν οι κτηνοτρόφοι τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιο Τσαυτάρη. «Φτάνει πια το κρυφτό, ήρθε η ώρα να μας αντιμετωπίσει», είπε ο κ. Καμπούρης.
Οι κτηνοτρόφοι διαμαρτύρονται επίσης για το θέμα των βοσκοτόπων, ενώ υποστηρίζουν ότι το ποσό που έλαβαν ορισμένοι ως επιστροφή φόρου για το πετρέλαιο, καταγράφεται συρρικνωμένο έως 35%.
Η ΠΕΚ χαρακτηρίζει «κακή» την τελευταία πληρωμή της ενιαίας ενίσχυσης, με τον πρόεδρό της να σημειώνει: «Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε το νέο πλήγμα σε βάρος του κλάδου και ζητούμε άμεσα την παρέμβαση του πρωθυπουργού και των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή