Ραντεβού στο Κιλελέρ Reviewed by Momizat on . Έπειτα από τρεις εβδομάδες σχεδόν, κλείνει αυτός ο κύκλος των κινητοποιήσεων για τους αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας, όπως αποφάσισαν στο πλαίσιο γενικής συνέλ Έπειτα από τρεις εβδομάδες σχεδόν, κλείνει αυτός ο κύκλος των κινητοποιήσεων για τους αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας, όπως αποφάσισαν στο πλαίσιο γενικής συνέλ Rating: 0

Ραντεβού στο Κιλελέρ

Ραντεβού στο Κιλελέρ

Έπειτα από τρεις εβδομάδες σχεδόν, κλείνει αυτός ο κύκλος των κινητοποιήσεων για τους αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας, όπως αποφάσισαν στο πλαίσιο γενικής συνέλευσης που πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης.

Ωστόσο δεν υποστέλλουν τη σημαία του αγώνα και δίνουν νέο ραντεβού στο Κιλελέρ στις 9 Μαρτίου.

Η αποχώρηση των τρακτέρ από τον κόμβο Νίκαιας θα ξεκινήσει συντεταγμένα το πρωί της Παρασκευής.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Θεσσαλοί αγρότες, μεταξύ άλλων, επισημαίνουν: «Μετά από ένα μήνα στους δρόμους, φεύγουμε από το μπλόκο με το κεφάλι ψηλά. Περήφανοι για τον αγώνα που δώσαμε. Κι αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την πάλη, με άλλες μορφές, για τους ίδιους στόχους.

»Κλείνουμε νέο, αγωνιστικό ραντεβού για τις 9 Μάρτη, στο γιορτασμό του Κιλελέρ, που, φέτος, θα τον διοργανώσει η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων. Το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί εκείνη τη μέρα θα στείλει το μήνυμα ότι η μικρομεσαία αγροτιά συνεχίζει τη μάχη για:

-Την επιβίωσή της, για να κρατήσει τα χωράφια και το βιος της, για να παράγει και να ζει από τη δουλειά της.

-Την ανατροπή της ΚΑΠ της ΕΕ που ξεκληρίζει τους μικρομεσαίους αγρότες, τους γκρεμίζει στον Καιάδα της ανεργίας, της φτώχειας και της εξαθλίωσης.

-Μια διαφορετική αγροτική ανάπτυξη που θα αξιοποιεί όλα τα παραγωγικά πλεονεκτήματα της χώρας μας για την παραγωγή φτηνών και ποιοτικών προϊόντων, για τη διατροφή και την ένδυση του ελληνικού λαού».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή