Ρεντζιάς: Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας στην Καλαμπάκα Reviewed by Momizat on . Με μεγάλη χαρά και τιμή η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας ανέλαβε την διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Δρόμου, Με μεγάλη χαρά και τιμή η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας ανέλαβε την διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Δρόμου, Rating: 0

Ρεντζιάς: Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας στην Καλαμπάκα

Ρεντζιάς: Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας στην Καλαμπάκα

Με μεγάλη χαρά και τιμή η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας ανέλαβε την διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Δρόμου, ανδρών, νέων και γυναικών που θα πραγματοποιηθεί στις 27, 28 και 29 Ιουνίου 2014 στην Καλαμπάκα. Οι αγώνες αυτοί αποτελούν μία από τις κορυφαίες ετήσιες ποδηλατικές διοργανώσεις Πανελλήνιου χαρακτήρα που πραγματοποιούνται βάση διεθνών προδιαγραφών.

Η ανάληψη των αγώνων, αποτελεί επιβεβαίωση της αγαστής και εποικοδομητικής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Ομοσπονδίας του αθλήματος, απόρροια των απόλυτα πετυχημένων διοργανώσεων των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Δρόμου που έχουν διεξαχθεί για δύο συνεχόμενες φορές στην Θεσσαλία και για τις οποίες το σύνολο του ποδηλατικού κόσμου εκφράστηκε με κολακευτικά σχόλια.

Η ανάπτυξη της Θεσσαλίας, μέσω του τουρισμού και ιδιαίτερα του αθλητικού τουρισμού, ήταν πρωταρχικός στόχος για την Περιφέρεια και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για αυτό. Θεωρούμε ότι η διοργάνωση αυτή θα αποτελέσει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ανάδειξη τόσο των τουριστικών αξιοθέατων, όσο και του φυσικού κάλους της περιοχής μας.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου είναι συνέχεια μιας σταθερής και διαρκούς προσπάθειας εκ μέρους της Περιφέρειας για την ανάληψη σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων, που τοποθετούν τη Θεσσαλία στο προσκήνιο του αθλητικού γίγνεσθαι της χώρας μας, προσφέροντας παράλληλα άμεσα οικονομικά οφέλη και αφήνοντάς μας ταυτόχρονα, σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον.

Είμαστε σίγουροι ότι οι Θεσσαλοί που αγαπούν το ποδήλατο θα αγκαλιάσουν με θέρμη αυτή τη διοργάνωση όπως έχουν κάνει και στο παρελθόν σε ανάλογες διοργανώσεις και θα αποδείξουν ξανά ότι και θέλουν και μπορούν να φιλοξενούν με άψογο τρόπο τέτοιου είδους αθλητικές εκδηλώσεις.

Με την καλή συνεργασία όλων των παραγόντων και του κόσμου θα έχουμε την ευκαιρία για μια άριστη διοργάνωση που θα αποτελέσει προβολή της Περιφέρειας μας σε όλη την Ελλάδα και ιδανικό προθάλαμο για την φιλοξενία ακόμα πιο μεγάλων εκδηλώσεων στο μέλλον.

Γραφείο Αθλητισμού

Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού

ΡΕΝΤΖΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

Αφήστε το σχόλιο σας