Ρεσιτάλ από τον Μανώλη Λιδάκη στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Tην Παρασκευή 11 Νοεμβρίου  στο Πνευματικό κέντρο Τρικάλων (21:30) ο Μανώλης Λιδάκης θα παρουσιάσει στο κοινό των Τρικάλων, ένα πρόγραμμα  με τίτλο - ΡΕΣΙΤΑΛ – Tην Παρασκευή 11 Νοεμβρίου  στο Πνευματικό κέντρο Τρικάλων (21:30) ο Μανώλης Λιδάκης θα παρουσιάσει στο κοινό των Τρικάλων, ένα πρόγραμμα  με τίτλο - ΡΕΣΙΤΑΛ – Rating: 0

Ρεσιτάλ από τον Μανώλη Λιδάκη στα Τρίκαλα

Ρεσιτάλ από τον Μανώλη Λιδάκη στα Τρίκαλα

Tην Παρασκευή 11 Νοεμβρίου  στο Πνευματικό κέντρο Τρικάλων (21:30) ο Μανώλης Λιδάκης θα παρουσιάσει στο κοινό των Τρικάλων, ένα πρόγραμμα  με τίτλο – ΡΕΣΙΤΑΛ – που θα περιέχει τραγούδια όλων των μεγάλων συνθετών, που είχε την ευτυχία να τραγουδήσει, αλλά και τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, σε ένα πρόγραμμα έκπληξη.
Οι πρώτες νότες ενός  πιάνου και οι μελωδίες του, είναι αυτές που συνήθως ξεκινούν  το μακρύ ταξίδι ενός νέου τραγουδιού.
Το ξάφνιασμα, η αγωνία, η ικανοποίηση και η καλλιτεχνική απογείωση, όταν στο πρώτο άκουσμα διαφαίνεται η σπουδαιότητα του τραγουδιού, είναι τα πρώτα συναισθήματα του τραγουδιστή .
Αυτή την αίσθηση της δημιουργίας, το σκίρτημα της καρδιάς  που ένοιωσε ο Μανώλης Λιδάκης  όταν ερμήνευε τραγούδια σπουδαίων  συνθετών, θέλει να μεταδώσει στο κοινό του .
Αυτή την ανατριχίλα του πρώτου ακούσματος, χωρίς εφέ και τεχνικά τερτίπια, θέλει να ζήσει  στις συναυλίες που ετοιμάζει αυτό  τον χειμώνα, με τίτλο  – ΡΕΣΙΤΑΛ –   σε όλη την Ελλάδα & Κύπρο.
Ο Μανώλης Λιδάκης είναι από τους λίγους Τραγουδιστές, που μπορεί να συνδέσει  την μελωδία του τραγουδιού, με το συναίσθημα της ψυχής, σε ένα πρόγραμμα μουσικής πανδαισίας!
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11-11/2016 – ΩΡΑ 21:30
TIMH EIΣΙΤΗΡΙΩΝ / ΑΝΕΡΓΩΝ –ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ 10 € / ΚΑΝΟΝΙΚΟ  12 €
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:
A) ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΤΗΛ.  24310 – 24444
Β) ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΣΙΟΠΕΛΑΚΟΣ ΤΗΛ. 24310 26967
Γ) ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΚΥΡΗΘΡΕΣ ΤΗΛ. 24310 – 73931
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  TRT

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή