Ρεσιτάλ μαρίμπας με τον διάσημο Ιταλό σολίστ Mario Spataro. Reviewed by Momizat on . O Δήμος Τρικκαίων και ο Σύλλογος Φίλων της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων , σε συνεργασία με τους Φίλους τού Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων, διοργανών O Δήμος Τρικκαίων και ο Σύλλογος Φίλων της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων , σε συνεργασία με τους Φίλους τού Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων, διοργανών Rating: 0

Ρεσιτάλ μαρίμπας με τον διάσημο Ιταλό σολίστ Mario Spataro.

Ρεσιτάλ μαρίμπας με τον διάσημο Ιταλό  σολίστ Mario Spataro.

O Δήμος Τρικκαίων και ο Σύλλογος Φίλων της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων , σε συνεργασία με τους Φίλους τού Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων, διοργανώνουν ρεσιτάλ μαρίμπας με τον διάσημο Ιταλό καθηγητή και σολίστ Mario Spataro.
Το τρικαλινό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει έχει την ευκαιρία να απολαύσει τον ζεστό, εξωτικό και, παράλληλα, μυστηριακό ήχο ενός ελάχιστα διαδεδομένου στην Ελλάδα μουσικού οργάνου -της μαρίμπας, από έναν καταξιωμένο μουσικό διεθνούς βεληνεκούς.
O διάσημος Ιταλός σολίστ Mario Spataro θα παρουσιάσει ένα υψηλών απαιτήσεων πρόγραμμα, που θα περιλαμβάνει έργα των Μ.J. Βurritt, E. Sammut, G. Stout, L. H. Stevens, J. Schwantner, A. Thomas, καθώς και του ιδίου.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015 στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου Τρικάλων, στον Μύλο Ματσόπουλου.

Αφήστε το σχόλιο σας