Ρεσιτάλ σαξόφωνου στον Μύλο Ματσόπουλου Reviewed by Momizat on . Το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ και το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ διοργανώνουν ρεσιτάλ σαξόφωνου του διακεκριμένου Ιταλού σολίστ Michele D'Auria ο οποίος  θα ερμηνεύσε Το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ και το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ διοργανώνουν ρεσιτάλ σαξόφωνου του διακεκριμένου Ιταλού σολίστ Michele D'Auria ο οποίος  θα ερμηνεύσε Rating: 0

Ρεσιτάλ σαξόφωνου στον Μύλο Ματσόπουλου

Ρεσιτάλ σαξόφωνου στον Μύλο Ματσόπουλου

Το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ και το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ διοργανώνουν ρεσιτάλ σαξόφωνου του διακεκριμένου Ιταλού σολίστ Michele D‘Auria ο οποίος  θα ερμηνεύσει έργα των J. Demesserma, D. Milhaud, Phillip Woods, Pedro Iturralde, Rudy Wiedoeft, Mussorgsky, Jacha Gurewich, J. Matitia. Στο πιάνο συνοδεύει ο Ιταλός Tortora Gaetano. Στην εκδήλωση συμμετέχουν ο Πανελλήνιος Ελληνοϊταλικός Σύλλογος Φιλίας και Συνεργασίας Αποφοίτων Ιταλικών Πανεπιστημίων, υπό την αιγίδα του Ιταλικού Προξενείου του Βόλου. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013 στις 20.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου στο Μύλο Ματσόπουλου.

Είσοδος ελεύθερη.

Ο Michele D’Auria, είναι ένας σαξοφωνίστας με σπουδαία καριέρα στην Ιταλία και το εξωτερικό, πραγματοποιώντας, πολλές συναυλίες στη Γαλλία, Ελβετία Σλοβενία, Γερμανία, Πορτογαλία, Ισπανία κ.α. Στην Ελλάδα έρχεται για πρώτη φορά.

Αφήστε το σχόλιο σας