"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Ρουβίκωνας μέχρι να σβήσει ο ήλιος….

lafarm

Σχετικά άρθρα

2 μήνες αφαίρεση διπλώματος οδήγησης και 350 ευρώ πρόστιμο γιατί οδηγούσα με 122 χλμ/ώρα, σε κλειστό αυτοκινητόδρομο με 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση και στηθαίο στην μέση, κοντά στις Σοφάδες, καθώς μου καταλογίσθηκε ότι δεν τήρησα το δήθεν όριο των 90 χλμ/ώρα ρυθμιστικής πινακίδας που υπήρχε 4.2 χιλιόμετρα (!!!!) πριν το σημείο καταγραφής της ταχύτητας του οχήματος που οδηγούσα.
Λίγα χιλιόμετρα μετά, στην πορεία μου για Τρίκαλα, διπλή νταλίκα φορτωμένη με τόνους σανό , διαθέτει ΕΝΑΝ ιμάντα πρόσδεσης, κυκλοφορώντας ως χάρος με το γιαταγάνι του στην Ε.Ο. Καρδίτσας -Τρικάλων.
Προφανώς οι άνδρες και οι γυναίκες της Τροχαίας Καρδίτσας έχουν τα μάτια τους προσηλωμένα μόνο στους δείκτες των ραντάρ χειρός για να εισπράττουν τα μπόνους υπέρ της κάλυψης του δημοσίου χρέους.

Παπαθανασίου Δημ. 

Φωτογραφία του Δημήτρης Παπαθανασίου.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άγνοια νόμου από νομικό αλλά κι από οποιονδήποτε πολίτη δεν δικαιολογείται ούτε συγχωρειται.
    Όταν μάλιστα ο νομικός αποφαινεται πως μας χρειάζεται Ρουβικωνας μέχρι να σβησει ο ήλιος τί να πούμε;
    Όταν ο νομικός στηρίζεται στην παρανομια του Ρουβικωνα για να εκδικηθεί την τιμωρία που του επιβλήθηκε από την Τροχαια μενουμε αφωνοι!
    Ήθελε να βγει και Δήμαρχος Τρικκαιων!

    • Ανώνυμε και θρασύδειλε Β.Γ. στείλε μου την ηλεκτρονική σου διεύθυνση να σου αποστείλω τη δικαστική απόφαση που θα κάνει δεκτή την προσφυγή μου και θα ακυρώνει το διοικητικό πρόστιμο που μου επιβλήθηκε
      Ήθελες να κάνειςκαι τον μάγκα!!!!

  2. Την κουκουλα εσύ την φορεσες και φωτογραφησες την παρανομια του αγροτη με το σανο.
    Εσύ έκανες την αναφορά στο Ρουβικωνα….μιλάς και βριζεις κιόλας;
    Να σε χαιρονται οι ελάχιστοι ψηφοφόροι σου.

    • Όταν πέσουν οι τόνοι του σανό του “αγρότη” με τη διπλή νταλίκα πανω στο αυτοκίνητο που θα έχεις μέσα την οικογένεια σου , έλα να με βρεις να μάθω και πόσο μυαλό κουβαλάς. Υπερασπίσου λοιπόν την παρανομία του “αγρότη” , το γιατρό που παίρνει φακελάκι, τον Αναστασιάδη και το φασιστοΘέμα του, και τα κομπιούτερ της εισπρακτικής. Εγώ θα δίνω respect στο “Ρουβίκωνα”. Και καλά εμένα με ψήφισε μόνο το 10% των τρικαλινών, εσένα “σε ξέρει η μάνα σου” ;;;

  3. Να μας λείπει η δικιά σας επωνυμία και διασημοτητα και η ρητορικη Ρουβικωνα!
    Όσο για το 10 τις εκατό ήταν παλιά επί ΣΥΡΙΖΑ τώρα να δούμε πόσο πατο θα πιάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης