Ρότα προς τη ΝΔ έβαλε η Αντζελα Γκερέκου Reviewed by Momizat on . Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Κέρκυρα φαίνεται πως επέλεξε η Αντζελα Γκερέκου, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες. Η επί χρόνια βουλευτής του Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Κέρκυρα φαίνεται πως επέλεξε η Αντζελα Γκερέκου, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες. Η επί χρόνια βουλευτής του Rating: 0

Ρότα προς τη ΝΔ έβαλε η Αντζελα Γκερέκου

Ρότα προς τη ΝΔ έβαλε η Αντζελα Γκερέκου

Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Κέρκυρα φαίνεται πως επέλεξε η Αντζελα Γκερέκου, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες. Η επί χρόνια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υφυπουργός Πολιτισμού στην απερχόμενη κυβέρνηση φέρεται να έχει αποδεχτεί σχετική πρόταση του Αντώνη Σαμαρά. Στην απόφασή της αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και ειδικότερα η ίδρυση του ΚΙΔΗΣΟ από τον Γιώργο Παπανδρέου. Ωστόσο δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση, ενώ από πηγές της ΝΔ το θέμα δεν διαψεύδεται και παραπέμπεται στον Αντ. Σαμαρά.

Σημειώνεται ότι η Αντζελα Γκερέκου εξελέγη βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στο νομό Κέρκυρας, στις εκλογές του 2004, του 2007, του 2009 και του 2012, ενώ το 2005 εξελέγη και στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ και ανέλαβε διαδοχικά τους Τομείς Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού και Τουρισμού. Μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2009 ανέλαβε τη θέση της Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, στην οποία παρέμεινε μέχρι το Μάιο του 2010 και τον Ιούνιο του 2014 τοποθετήθηκε στη θέση της Υφυπουργού Πολιτισμού.
το ΠΟΝΤΙΚΙ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή