Σ΄ευχαριστούμε Kourso Reviewed by Momizat on . Υψηλό αίσθημα χιούμορ, από ένα μεγάλο τεχνίτη, τον Αποστολο Κουρσοβίτη. Σπουδαίος σκιτσογράφος και γελοιογράφος, που διακρίνεται κυρίως στην πολιτική γελοι Υψηλό αίσθημα χιούμορ, από ένα μεγάλο τεχνίτη, τον Αποστολο Κουρσοβίτη. Σπουδαίος σκιτσογράφος και γελοιογράφος, που διακρίνεται κυρίως στην πολιτική γελοι Rating: 0

Σ΄ευχαριστούμε Kourso

Σ΄ευχαριστούμε Kourso

Υψηλό αίσθημα χιούμορ, από ένα μεγάλο τεχνίτη, τον Αποστολο Κουρσοβίτη. Σπουδαίος σκιτσογράφος και γελοιογράφος, που διακρίνεται κυρίως στην πολιτική γελοιογραφία. Όπως είπε και ο δήμαρχος ” Σ΄ευχαριστούμε Κourso για όσα μας χάρισες αλλά και για όσα έρχονται”! Η Έκθεση φιλοξενείται στο Δίδυμο Οθωμανικό Λουτρό-Μουσείο Τσιτσάνη και θα διαρκέσει έως 15 Σεπτεμβρίου.

Σ΄ευχαριστούμε Κourso

Μπορεί να είναι απεικόνιση

Ο Κουρσό, γεννημένος το 1961 στην Χαϊδεμένη Τρικάλων, σπούδασε  Ιστορία στο Ιονίο Παν/μίο.  Από τη ζωγραφική και τη γραφιστική, βρέθηκε στον κόσμο της γελοιογραφίας και του κόμικ  γιατί, όπως ο ίδιος υποστηρίζει: Η Ζωή, έχει πολλή «πλάκα»! Γελοιογραφίες του έχουν δημοσιευτεί στις εφημερίδες «Ελευθεροτυπία», «Ανεξάρτητος», «Ριζοσπάστης», «Το Χωνί», «Τρικαλινά Νέα», «Ενημέρωση», «Διάλογος Τρικάλων», «Ελευθερία» Λάρισας, «Ενημέρωση» Κέρκυρας, zougla. gr  κ.α. Εικονογράφησε αρκετά βιβλία και σκιτσάρισε για την ελληνική τηλεόραση (Μega Channel).  Έχει πραγματοποιήσει αρκετές ατομικές εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό και έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές.

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης καθημερινά: 09:30-15:00 και 18:30-21:30 Πληροφορίες: 24310 77977. (Στον εκθεσιακό χώρο τηρούνται όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα που ισχύουν).

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή