"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Σάκης Παπαδόπουλος: Αν μείνει η πρόταση Σόιμπλε για το χρέος να μην την υπογράψουμε

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την πρόταση η κυβέρνηση να μην υπογράψει την πρόταση για το χρέος που της δόθηκε στο Eurogroup της 22ας Μαΐου έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος.

«Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι αν δεν υπάρξει κάποιο γραπτό κείμενο που να απεικονίζει την πρόθεση της επιμήκυνσης του χρόνου αποπληρωμής και της περιόδου χάριτος και της επιστροφής αυτών που κέρδισε η ΕΚΤ και η ένταξη στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης, νομίζω ότι δεν πρέπει να υπογράψουμε» είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Ο πρωθυπουργός είπε ότι αν δεν έχουμε μια λογικά αντιμετώπιση της βιώσιμης αποπληρωμής του χρέους δεν ισχύει και η συμφωνία που έχουμε κάνει» προσθέτοντας ότι «και ο Τσακαλώτος είπε ότι το κείμενο που μου δώσατε δεν το υπογράφω».

Επιχειρώντας να εξηγήσει τον συλλογισμό του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «δεν μπορεί και να μας κατηγορούν για ηττοπάθεια και να μας κατηγορούν ότι σπρώχνουμε τη χώρα στον γκρεμό».

«Πρέπει να δούμε τι πάει την Ευρώπη μπροστά. Αυτό που θα την πάει είναι να υπάρξει ελάφρυνση σε μια χώρα όπως έγινε με τη Γερμανία» κατέληξε ο κ. Παπαδόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης