Σάκης Παπαδόπουλος για το θέμα με το «πόθεν έσχες» Καλογρίτσα ο οποίος βάζει ως εγγύηση… βοσκοτόπι στην Ιθάκη!… Reviewed by Momizat on . «Εμένα με παρεξενεύει πάρα πολύ πώς ειναι δυνατόν κάποιος  που θέλει να πάρει κανάλι να επικαλείται τέτοια στοιχεία» δήλωσε χαρακτηριστικά στην τηλεόραση του ΣΚ «Εμένα με παρεξενεύει πάρα πολύ πώς ειναι δυνατόν κάποιος  που θέλει να πάρει κανάλι να επικαλείται τέτοια στοιχεία» δήλωσε χαρακτηριστικά στην τηλεόραση του ΣΚ Rating: 0

Σάκης Παπαδόπουλος για το θέμα με το «πόθεν έσχες» Καλογρίτσα ο οποίος βάζει ως εγγύηση… βοσκοτόπι στην Ιθάκη!…

Σάκης Παπαδόπουλος για το θέμα με το «πόθεν έσχες» Καλογρίτσα ο οποίος βάζει ως εγγύηση… βοσκοτόπι στην Ιθάκη!…

«Εμένα με παρεξενεύει πάρα πολύ πώς ειναι δυνατόν κάποιος  που θέλει να πάρει κανάλι να επικαλείται τέτοια στοιχεία» δήλωσε χαρακτηριστικά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Σάκης Παπαδόπουλος.

Απαντώντας στην ερώτηση των δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ αν «μπορούν να μπουν κανόνες με βοσκοτόπια» ο Σ. Παπαδόπουλος συμπλήρωσε: «Πώς μπορεί να επικαλείται τέτοια στοιχεία προκειμένου να του δώσουν τη δυνατότητα να θεωρεί ότι έχει άμεσα προς εκταμίευση τα χρήματα που του ζητούνται».

Παράλληλα ο κ. Παπαδόπουλος εξέφρασε τον προβληματισμό του και για την κατάργηση του ασυμβίβαστου ανάμεσα στις ιδιότητες του καναλάρχη και του εργολάβου.  

«Με βάζει σε πειρασμό η σκέψη για τον βασικό μέτοχο και το κατά πόσο μπορούν οι εργολάβοι να είναι κάτοχοι καναλιών» είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Σχόλια (1)

  • Αποριας το αναγνωσμα

    Και με μένα με προβληματιζει το γεγονός ότι μας δουλευετε ολοι σας ψιλο γαζι και σας αφηνουμε ακόμα στις καρεκλες σας !

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή