Σάκης Παπαδόπουλος: Ευχές για την επιτυχία στη τριτοβάθμια εκπαίδευση Reviewed by Momizat on .   Η επιτυχία δεν είναι το κλειδί για την ευτυχία. Η ευτυχία είναι το κλειδί για την επιτυχία. Αν αγαπάς αυτό που κάνεις, θα γίνεις πετυχημένος. ( Άλμπερτ Σ   Η επιτυχία δεν είναι το κλειδί για την ευτυχία. Η ευτυχία είναι το κλειδί για την επιτυχία. Αν αγαπάς αυτό που κάνεις, θα γίνεις πετυχημένος. ( Άλμπερτ Σ Rating: 0

Σάκης Παπαδόπουλος: Ευχές για την επιτυχία στη τριτοβάθμια εκπαίδευση

Σάκης Παπαδόπουλος: Ευχές για την επιτυχία στη τριτοβάθμια εκπαίδευση

 

Η επιτυχία δεν είναι το κλειδί για την ευτυχία. Η ευτυχία είναι το κλειδί για την επιτυχία. Αν αγαπάς αυτό που κάνεις, θα γίνεις πετυχημένος.
( Άλμπερτ Σβάιτσερ )

Μερικές σκέψεις με αφορμή την ανακοίνωση των βαθμολογιών για την εισαγωγή των μαθητών και μαθητριών του Νομού Τρικάλων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. 
Θερμά συγχαρητήρια στους νέους και τις νέες που κατόρθωσαν να πετύχουν τους πρώτους από τους ακαδημαϊκούς στόχους τους, ως επισφράγισμα κόπων και προσπαθειών. 
Θερμά συγχαρητήρια στους γονείς τους για την πολύπλευρη στήριξη που παρείχαν.
Θερμά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς , που στάθηκαν αρωγοί και σύμβουλοι στους μαθητές τους.
Οι Πανελλήνιες εξετάσεις δεν αποτελούν τη μοναδική ευκαιρία για να πραγματοποιηθούν τα όνειρα των νέων. Η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες για προσωπική πρόοδο, για κοινωνική καταξίωση, για επίτευξη στόχων οι οποίοι με μεθοδικότητα και αφοσίωση μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.
«…Βρες χρόνο για διάβασμα-Αυτό είναι το θεμέλιο της γνώσης
Βρες χρόνο για όνειρα-Αυτά θα τραβήξουν το όχημά σου ως τα αστέρια
Βρες χρόνο να γελάς-Αυτό είναι η μουσική της ψυχής
Βρες χρόνο να είσαι παιδί – Για να νιώθεις αυθεντικά ανθρώπινος…»

( Γιάννης Ρίτσος )

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή