"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15 C
Trikala

Σάκης Παπαδόπουλος : Η τερατολογία …δεν συμβάλλει στην αναβάθμιση του ΕΣΥ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Υψηλοί τόνοι στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης της Επίκαιρης Επερώτησης του ΠΑΣΟΚ για υποτιθέμενη κατάρρευση του ΕΣΥ.

Όμως η τερατολογία που εκπέμπεται ποτέ δεν συμβάλλει στην αναβάθμιση του ΕΣΥ 33 χρόνια μετά την ψήφιση του Ιδρυτικού Νόμου και τις τομές που οφείλουμε να κάνουμε ειδικά στη ΠΦΥ και την επείγουσα περίθαλψη.

Οι χαρακτηρισμοί για τον Παύλο Πολάκη ήταν εντελώς άδικοι και απαράδεκτοι. Ο Παύλος είναι άριστος γιατρός, είχε σημαντική συμβολή στο κίνημα για την υπεράσπιση της υγείας ως δημόσιου αγαθού και στα καθήκοντά του ως Αναπλ. Υπουργός Υγείας προσπαθεί μαζί με τον Ανδρέα να υλοποιήσουν το όραμα για το ΕΣΥ σε πολύ αντίξοες συνθήκες…

Τα αποτελέσματα της προσπάθειάς τους τα απέδειξαν με απόλυτη τεκμηρίωση.

Μένουν πολλά να γίνουν. Το ΕΣΥ όμως ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ. Ένα πειστικό στοιχείο έρχεται απο τη Καρδιολογική Κλινική του Γ.Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ. Σε περίοδο ισχνών αγελάδων έγιναν απο το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο 1320 στεφανιογραφίες και 407 αγγειοπλαστικές.

Επίσης το Ακτινοθεραπευτικό – Ογκολογικό Τμημα του ΘΕΑΓΕΝΕΙΟΥ ανακοινώνει οτι η λίστα αναμονής δεν υπερβαίνει πια τον 1 μήνα, καθώς διαθέτει 2 γραμμικούς επιταχυντές που εξυπηρετούν κάθε μέρα 150-180 ασθενείς…

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης