Σάκης Παπαδόπουλος : Θα κάνουμε πρόταση μομφής για τη Ζωή, αν δεν φεύγει-καλεί επίσης τους Παν. Λαφαζάνη και Δ. Στρατούλη να παραιτηθούν Reviewed by Momizat on . Ο βουλευτής Τρικάλων καλεί επίσης τους Παναγιώτη Λαφαζάνη και Δημήτρη Στρατούλη να παραιτηθούν Ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος, ζητά τις παρ Ο βουλευτής Τρικάλων καλεί επίσης τους Παναγιώτη Λαφαζάνη και Δημήτρη Στρατούλη να παραιτηθούν Ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος, ζητά τις παρ Rating: 0

Σάκης Παπαδόπουλος : Θα κάνουμε πρόταση μομφής για τη Ζωή, αν δεν φεύγει-καλεί επίσης τους Παν. Λαφαζάνη και Δ. Στρατούλη να παραιτηθούν

papadopoulos
Ο βουλευτής Τρικάλων καλεί επίσης τους Παναγιώτη Λαφαζάνη και Δημήτρη Στρατούλη να παραιτηθούν

Ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος, ζητά τις παραιτήσεις των υπουργών Παναγιώτη Λαφαζάνη και Δημήτρη Στρατούλη, ενώ προαναγγέλλει πρόταση μομφής για την πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

O κ. Παπαδόπουλος, σε μια ακόμη «έκρηξή» του (δύο μέρες πριν το δημοψήφισμα είχε πει ότι δεν εμπιστεύεται τον Γιάνη Βαρουφάκη), μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Λέσχη 97,6, είπε χαρακτηριστικά ότι βεβαίως και πρέπει να παραιτηθούν οι κ.κ. Λαφαζάνης και Στρατούλης, εφόσον δεν μπορούν να εφαρμόσουν το πρόγραμμα.

Μιλώντας, δε, για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, σημείωσε: «Θα της κάνουμε μομφή, αν δεν φεύγει. Είναι δυνατόν να μας προκαλεί μέσα στη Βουλή με τη συμπεριφορά της, με όλο αυτό το υπεροπτικό και αλαζονικό ύφος και με ένα “παρών”, στο οποίο μας παριστάνει ότι είναι πιο αριστερή από εμάς και εμείς να την αφήνουμε να προεδρεύει;».
trikalavoice – protothema

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή