Σάκης Παπαδόπουλος με Κώστα Σκρέκα και άλλους 5 Θεσσαλούς βουλευτές ζητούν ενημέρωση Reviewed by Momizat on . Επτά Θεσσαλοί βουλευτές, μετά από πρωτοβουλία του βουλευτή Λαρίσης του Ποταμιού κ. Κώστα Μπαργιώτα, ζητούν την άμεση σύγκληση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής κ Επτά Θεσσαλοί βουλευτές, μετά από πρωτοβουλία του βουλευτή Λαρίσης του Ποταμιού κ. Κώστα Μπαργιώτα, ζητούν την άμεση σύγκληση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής κ Rating: 0

Σάκης Παπαδόπουλος με Κώστα Σκρέκα και άλλους 5 Θεσσαλούς βουλευτές ζητούν ενημέρωση

Ε 65
Επτά Θεσσαλοί βουλευτές, μετά από πρωτοβουλία του βουλευτή Λαρίσης του Ποταμιού κ. Κώστα Μπαργιώτα, ζητούν την άμεση σύγκληση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου σε ειδική συνεδρίαση με θέμα την πορεία υλοποίησης των μεγάλων έργων στη Θεσσαλία.

Οι βουλευτές που υπογράφουν το σχετικό αίτημα, εκτός του κ. Μπαργιώτα, είναι οι Λαρισαίοι κκ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, Χρήστος Κέλλας, Βασίλης Κόκκαλης και οι Χρήστος Μπουκώρος, Κώστας Σκρέκας, Θανάσης Παπαδόπουλος.

Οι εφτά Θεσσαλοί βουλευτές ζητούν ενημέρωση για:

α) Έργα επανασύστασης της λίμνης Κάρλα
β) Διαχείριση Υδάτινου Δυναμικού Θεσσαλίας
γ) Σιδηροδρομικό Δίκτυο Θεσσαλίας
δ) Αυτοκινητόδρομος Ε65
ε) Αυτοκινητόδρομος Πατρών-Αθηνών- Θεσσαλονίκης-Ευζώνων (ΠΑΘΕ)
στ) Διαπεριφερειακές και Ενδοπεριφερειακές οδικές συνδέσεις.

Οι συνυπογράφοντες τονίζουν πως καθώς πρόκειται για έργα ζωτικής σημασίας, που η ολοκλήρωσή τους θα δώσει μεγάλη αναπτυξιακή ώθηση στην ευρύτερη περιοχή.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή