Σάκης Παπαδόπουλος: Σούλα δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε ……. Reviewed by Momizat on . Oι δηλώσεις της κ.Μερεντίτη, πρώην Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, αποδεικνύουν πόσο δύσκολη είναι η συνενόηση με τα στελέχη αυτού του χώρου, ειδικά εκείνα που προτιμούν τη Oι δηλώσεις της κ.Μερεντίτη, πρώην Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, αποδεικνύουν πόσο δύσκολη είναι η συνενόηση με τα στελέχη αυτού του χώρου, ειδικά εκείνα που προτιμούν τη Rating: 0

Σάκης Παπαδόπουλος: Σούλα δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε …….

Σάκης Παπαδόπουλος: Σούλα δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε …….

Oι δηλώσεις της κ.Μερεντίτη, πρώην Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, αποδεικνύουν πόσο δύσκολη είναι η συνενόηση με τα στελέχη αυτού του χώρου, ειδικά εκείνα που προτιμούν τη σύμπλευση με τη ΝΔ.

Η διαπίστωση αυτή αφορά και το χρονικό διάστημα που ήμουν υποψήφιος Νομάρχης Συνδιασμού συνεργασίας ΣΥΝ – ΠΑΣΟΚ. Άς είναι.

Η αναγκαιότητα για μια νηφάλια προγραμματική συζήτηση συγκλίσεων και αποκλίσεων – ριζοσπαστικών Μεταρρυθμίσεων, με τον χώρο της ριζοσπαστικοποιούμενης Σοσιαλδημοκρατίας στην Ελλάδα και την Ευρώπη, είναι υπέρτερη των τραυματικών εμπειριών όλων και της οξύτητας της σημερινής αντιπαράθεσης.

Στο κάτω – κάτω η ψήφιση της Απλής Αναλογικής αναγκάζει όλους μας να ξαναδούμε τα ζητήματα της Πολιτικής Συμμαχιών για την Ανασυγκρότηση της χώρας υπέρ των φτωχών και μικρομεσαίων κοινωνικών στρωμάτων.

[ αλιευθέν από το f/b του βουλευτή Σάκη Παπαδ’οπουλου ]

Σχόλια (6)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή