Σάκης Παπαδόπουλος : Συζητούσαμε το Grexit σε ΚΟ και Κεντρική Επιτροπή Reviewed by Momizat on .   Νέα «βόμβα» για το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έσκασε σήμερα διά στόματος του βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος Σάκη Παπαδόπουλου.  Κληθείς να   Νέα «βόμβα» για το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έσκασε σήμερα διά στόματος του βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος Σάκη Παπαδόπουλου.  Κληθείς να Rating: 0

Σάκης Παπαδόπουλος : Συζητούσαμε το Grexit σε ΚΟ και Κεντρική Επιτροπή

Σάκης Παπαδόπουλος : Συζητούσαμε το Grexit σε ΚΟ και Κεντρική Επιτροπή

 

Νέα «βόμβα» για το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έσκασε σήμερα διά στόματος του βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος Σάκη Παπαδόπουλου. 

Κληθείς να σχολιάσει τις αποκαλύψεις Ολάντ (σύμφωνα με τον Γάλλο Πρόεδρος ο Βλαντιμίρ Πούτιν του είχε εκμυστειρευτεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας τον είχε ρωτήσει για τη δυνατότητα να τυπώσει δραχμές στη Ρωσία) ο κ. Παπαδόπουλος μιλώντας στο ΣΚΑΪ είπε ότι «όλες οι προτάσεις, οι σκέψεις και τα ενδεχόμενα» ως απάντηση για τον εκβιασμό των Ευρωπαίων «τα συζητούσαμε στην Κεντρική Επιτροπή και την Κοινοβουλευτική Ομάδα», λέγοντας ουσιαστικά ότι ούτε λίγο ούτε πολύ συζητούσαν και το ενδεχόμενο Grexit. 

Μάλιστα, ο κ. Παπαδόπουλος εμμέσως επιβεβαίωσε ότι έχουν βάση αυτά που γράφουν οι δύο δημοσιογράφοι της Le Monde για όσα τους είπε ο Γάλλος πρόεδρος λέγοντας ότι «δεν είναι από το μηδέν αυτά που αποκαλύπτονται».

«Ήταν πάρα πολύ συγκρουσιακές οι επαφές μας για το πώς συνεχίζει μια χώρα για να ολοκληρώσει την πέμπτη αξιολόγηση που είχαν υπογράψει οι προηγούμενοι» συνέχισε την τοποθέτηση του κ. Παπαδόπουλος. «Το ζήτημα ήταν ότι από πολλές πλευρές όταν μας πίεζαν πολύ σκληρά είχε αναπτυχθεί μια φιλολογία στο έσχατο της σύγκρουσης θα έπρεπε να αναζητήσουμε τις άλλες λύσεις και νομίζω ο ΥΠΟΙΚ εκείνης της περιόδου, ο κ. Βαρουφάκης έβαζε στο τραπέζι το ενδεχόμενο να φύγουμε από την Ευρωζώνη» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ερώτηση δε για το αν ο κ. Βαρουφάκης λειτουργούσε αυτόνομα, ο κ. Παπαδόπουλος απαντά «όχι βέβαια, δεν λειτουργούσε αυτόνομα ο Βαρουφάκης. Όλες αυτές οι σκέψεις, οι προτάσεις και τα ενδεχόμενα κουβεντιαζόντουσαν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, στην Κεντρική Επιτροπή και τελικά καταλήξαμε ότι η παραμονή στην ενωμένη ευρώπη είναι στρατηγικής σημασίας για εμάς».

Aργά το απόγευμα ο Σακης Παπαδ’οπουλος έκανε νέα διευκρινιστική δήλωση .«Οι ακραίοι των προθύμων, ενοχοποιούν ακόμη και τις συζητήσεις που κάναμε, για την αντιμετώπιση των εκβιασμών των δανειστών.

Εμείς με γνωστό τον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό μας, συνεχίζουμε να διεκδικούμε, την Ευρώπη που ονειρευτήκαμε», τονίζει ο Τρικαλινός βουλευτής

 

 

Σχόλια (3)

 • makakas

  Καλύτερα να μασαει παρά να μιλάει!

  Απάντηση
 • Καρα Γκιοζης

  Δεν τα λένε αυτά Σάκη!!!!
  Τρομαξες να φτάσεις εκεί που εφτασες και να διορισεις όλους τους συγγενείς!
  Θες την τύχη του Γιανη;
  Εσύ πού να γυρισεις στα Τρίκαλα;
  Ανασκευασε πριν να σε πάρουν χαμπαρι!

  Απάντηση
  • ΜΕΤΗΦΩΝΑΣ

   Ναι, θα φοβηθεί να γυρίσει στα Τρίκαλα γιατί θα φοβηθεί εσένα και τους ομοϊδεατες σου που δε γεμιζετε ουτε ταξί. Ο καθένας εκείνη την περίοδο θα συζητούσε το τι θα γίνει σε περίπτωση που βγούμε από το ευρώ. Δε σημαίνει ότι το ήθελαν κιόλας

   Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή