Σάλος στα Τρίκαλα – Πατέρας που κακοποιούσε την 15χρονη κόρη του φυλακίστηκε για 5 χρόνια χωρίς αναστολή Reviewed by Momizat on . Αίσθηση προκαλούν οι εξελίξεις με την κακοποίηση 15χρονης  μαθήτριας σε δημοτικό διαμέρισμα των Τρικάλων . Όπως αποδείχθηκε - σύμφωνα με πληροφορίες της trikkip Αίσθηση προκαλούν οι εξελίξεις με την κακοποίηση 15χρονης  μαθήτριας σε δημοτικό διαμέρισμα των Τρικάλων . Όπως αποδείχθηκε - σύμφωνα με πληροφορίες της trikkip Rating: 0

Σάλος στα Τρίκαλα – Πατέρας που κακοποιούσε την 15χρονη κόρη του φυλακίστηκε για 5 χρόνια χωρίς αναστολή

Σάλος στα Τρίκαλα – Πατέρας που κακοποιούσε την 15χρονη κόρη του φυλακίστηκε για 5 χρόνια χωρίς αναστολή

Αίσθηση προκαλούν οι εξελίξεις με την κακοποίηση 15χρονης  μαθήτριας σε δημοτικό διαμέρισμα των Τρικάλων .

Όπως αποδείχθηκε – σύμφωνα με πληροφορίες της trikkipress –  η μαθήτρια κακοποιούνταν από τον πατέρα της και αυτό έγινε αντιληπτό από τους καθηγητές που είδαν την μαθήτρια με μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματος.

Η αντίδραση της εκπαιδευτικής κοινότητας ήταν αστραπιαία , ενημέρωσαν την αστυνομική δ/νση Τρικάλων της οποίας η αντίδραση ήταν εξίσου αστραπιαία.

Το κορίτσι διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων όπου διεπίστωσαν οι γιατροί τα χτυπήματα που δέχθηκε το μικρό κορίτσι.

Η αστυνομία συνέλαβε τον πατέρα ο οποίος οδηγήθηκε στα δικαστήρια και δικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή.

Η μαθήτρια οδηγήθηκε σε ίδρυμα της Θεσσαλονίκης.

Να συγχαρούμε τους καθηγητές του σχολείου που αποκάλυψαν το όλο θέμα και την αστυνομική δ/νση τρικάλων για την άμεση αντίδραση. 

Σχόλια (2)

  • Πα-ΤΕΡΑΣ

    Θα καλοπερασει στη στενή!

    Απάντηση
  • Bravo

    Και βέβαια μπράβο στους καθηγητές και την αστυνομία. Εμείς οι…άλλοι ? Δεν είχε οικογένεια, φίλους, γείτονες αυτό κορίτσι ? Έπρεπε να φτάσει με μώλωπες στο σχολείο, να πάει στο νοσοκομείο και στη συνέχεια σε ίδρυμα στη Θεσσαλονίκη, πριν αντιδρασουμε ? Όταν πρόκειται για κακοποιήσει παιδιών πρέπει να ξεφύγουμε από τη λογική «δεν είναι δικό μου θέμα» και το καταγγέλουμε. Ο ατομικισμός της εποχής και το «δεβαριέσαιαδερφε» στο έπακρο ?

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή