Σάλος στα social media με Τρικαλινή γιατρό που αποκάλεσε τους ανεμβολίαστους ασθενείς ζώα Reviewed by Momizat on . Τρικαλινή γιατρός αποκαλεί μέσα από τις αναρτήσεις της στο Facebook ζώα τους ανεμβολίαστους συνανθρώπους μας. Άσχετα από το εάν συμφωνεί κάποιος ή όχι με τα συγ Τρικαλινή γιατρός αποκαλεί μέσα από τις αναρτήσεις της στο Facebook ζώα τους ανεμβολίαστους συνανθρώπους μας. Άσχετα από το εάν συμφωνεί κάποιος ή όχι με τα συγ Rating: 0

Σάλος στα social media με Τρικαλινή γιατρό που αποκάλεσε τους ανεμβολίαστους ασθενείς ζώα

Σάλος στα social media με Τρικαλινή γιατρό που αποκάλεσε τους ανεμβολίαστους ασθενείς ζώα

Τρικαλινή γιατρός αποκαλεί μέσα από τις αναρτήσεις της στο Facebook ζώα τους ανεμβολίαστους συνανθρώπους μας.

Άσχετα από το εάν συμφωνεί κάποιος ή όχι με τα συγκεκριμένα εμβόλια το ερώτημα που τίθεται είναι απλό. Είναι δυνατόν μια οικογενειακή γιατρός να αποκαλεί ζώα τους πολίτες που δεν εμβολιάζονται;

Σε ποιον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας περιλαμβάνονται τέτοιοι χαρακτηρισμοί;

Σε μια άλλη ανάρτηση της αποκαλεί τους ασθενείς που βήχουν άρρωστα γουρούνια! Δεν γνωρίζουμε το επιστημονικό επίπεδο της συγκεκριμένης κυρίας σίγουρα όμως δεν πρέπει να απέχει παρά πολύ από το κοινωνικό.

Για να δούμε ποια κάλυψη θα έχει από τους ιατρικούς συλλόγους της χώρας επειδή μεταξύ άλλων γράφει και ανακρίβειες που δεν ισχύουν όπως την περίπτωση ενός 75χρονου που εξέτασε με δέκατα και ο οποίος δεν κόλλησε κανέναν στο σπίτι επειδή ήταν όλοι εμβολιασμένοι!

Φυσικά την διαψεύδει η πραγματικότητα όσο και ο οίστρος της για την απρέπεια του Βασιλακόπουλου και η έλλειψη ορθογραφικών γνώσεων αφού στο δεύτερο πληθυντικό πρόσωπο «βρίσκετε» χρησιμοποιεί το «αι» αντί του έψιλον…

Θλιβερές καταστάσεις από άτομα τα οποία μετά το μακιγιάζ και το νύχι αισθάνονται συνάδελφοι ενός Ιωαννίδη, ενός Μοντανιέ και ενός Μπαγντί!.. Θου Κύριε!

Να σημειωθεί, όπως ήταν αναμενόμενο, οι παραπάνω τοποθετήσεις της, έφεραν αρκετές αντιδράσεις από αγανακτισμένους πολίτες στο προφίλ της.

Πηγή: zougla.gr

Σχόλια (1)

  • Μαύρη Τσουκνίδα

    Τώρα τί να πείς για κάποια που πληρώνεται από τους φόρους των πτωχευμένων Ελλήνων και Ελληνίδων και που δεν δεν της πέφτει και κανένας λόγος για το άν οι ασθενείς έχουν κάνει ή όχι το εμβόλιο. Βρίσκεται εκεί για τους βοηθάει όλους, ανεξαιρέτως. Το όνομά της πάντως έχει βγεί στην φόρα, οπότε ας αναμμένουμε να δούμε άν θα υπάρξει κάποια παρέμβαση.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή