"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.8 C
Trikala

Σάλος στην Εφορία Τρικάλων , προσαύξηση 5.000% σε πρόστιμα λόγω μη καταβολής αντιτίμου τελών διοδίων – Σε νευρική κρίση πολίτες – αντεπίθεση ετοιμάζουν φορτηγατζήδες

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με προσαύξη 5.000 % περίπου καλούνται εκατοντάδες Τρικαλινοί πολίτες να πληρώσουν μέσω της Εφορίας λόγω μη καταβολής του αντιτίμου τελών διοδίων. Η Εγνατία Οδός έστειλε στη ΔΟΥ Τρικάλων την  λίστα των αποδεκτών και ζητά να  λάβει μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης κατά των οφειλετών για την είσπραξη των βεβαιωθέντων προστίμων. Και τώρα πολίτης ο οποίος παράδειγμα όφειλε να πληρώσει πρόστιμο 50 ευρώ τώρα καλείται να πληρώσει 2.500 περίπου. Σε νευρική κρίση επίσης βρίσκονται πολλοί ιδιοκτήτες φορτηγών αυτοκινήτων αφού υπάρχουν πολλοί οι οποίοι καλούνται να πληρώσουν με τα πρόστιμα ποσά 25.000 και 30.000 χιλ. ευρώ . Από την πλευρά της η ΔΟΥ Τρικάλων είναι υποχρεωμένη σύμφωνα με τον νόμο να “συμμορφωθεί” με το αίτημα της Εγνατίας Οδού. Το θέμα πλέον έχει να κάνει με τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ που υπήρξε  “στυλοβάτης” του κινήματος “Δεν πληρώνω”, το οποίο είχε τη στήριξη του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα και πολλών βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αυτά κάνουν οι τζαμπα μαγκες του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ !
    Πήραν τον κοσμακη στο λαιμό τους για να γίνουν αυτοί οι Ρομπέν των φτωχών!
    Γνωστά τα ονόματα των Τρικαλινων του κινήματος: ένας δικηγόρος, ένας πλανοδιος των ΑΝΕΛ- Πλευση Ελευθερίας – Ανταρσυα κλπ ο κατά άλλους γιός του τραπεζίτη!
    Ας τους τα πληρώσουν αυτοί.
    Πάνε και πληρώνουν και τα Τέλη κυκλοφορίας με 1 ευρώ!
    Τα χρέη στην Εφορια όμως τρεχουν μαζί με τις προσαυξησεις.
    Τρέχει όμως πιο πολύ η ανευθυνοτητα των Ρομπέν των φτωχών με το λογαριασμό να φουσκωνει των πλανεμενων και υπερχρεωμενων πολιτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης