Σήμερα η έλευση του Αρχιεπισκόπου στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Παρουσία του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερωνύµου θα τελεστούν φέτος οι εκδηλώσεις στα Τρίκαλα για την εορτή του πολιούχου Αγίου Παρουσία του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερωνύµου θα τελεστούν φέτος οι εκδηλώσεις στα Τρίκαλα για την εορτή του πολιούχου Αγίου Rating: 0

Σήμερα η έλευση του Αρχιεπισκόπου στα Τρίκαλα

Ieronymos

Παρουσία του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερωνύµου θα τελεστούν φέτος οι εκδηλώσεις στα Τρίκαλα για την εορτή του πολιούχου Αγίου Βησσαρίωνα την Κυριακή της Σαµαρείτιδος.
Σήμερα το απόγευμα, θα τελεστεί η υποδοχή της Τίµιας Κάρας στον I. Ν. του Αγίου Βησσαρίωνος από το Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ.κ. Ιερώνυµο, παρουσία των Σεβασµιωτάτων Μητροπολιτών Τρίκκης και Σταγών κ. Αλεξίου, Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου, Διδυµότειχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαµασκηνού, Καρθαγένης κ. Αλεξίου, Σύρου κ. Δωρόθεου, Ελασσώνος κ. Χαρίτωνος, Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιµοθέου, Μεγάρων και Σαλαµίνος κ. Κωνσταντίνου. Οι θρησκευτικές εκδηλώσεις ολοκληρώνονται την Κυριακή 10 Μαΐου, µε τη συµµετοχή Μητροπολιτών της Ελλαδικής Εκκλησίας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή