Σήμερα η γενική συνέλευση δασκάλων – νηπιαγωγών Reviewed by Momizat on . Για προχθές Τρίτη 3 Ιουνίου ήταν προγραμματισμένη η Τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου Δασκάλων και νηπιαγωγών Ν . Τρικάλων, εν όψει της 83ηε ΓΣ της ΔΟΕ. Λόγ Για προχθές Τρίτη 3 Ιουνίου ήταν προγραμματισμένη η Τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου Δασκάλων και νηπιαγωγών Ν . Τρικάλων, εν όψει της 83ηε ΓΣ της ΔΟΕ. Λόγ Rating: 0

Σήμερα η γενική συνέλευση δασκάλων – νηπιαγωγών

Σήμερα η γενική συνέλευση δασκάλων – νηπιαγωγών

Για προχθές Τρίτη 3 Ιουνίου ήταν προγραμματισμένη η Τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου Δασκάλων και νηπιαγωγών Ν . Τρικάλων, εν όψει της 83ηε ΓΣ της ΔΟΕ. Λόγω έλλειψης απαρτίας, η συνέλευση θα επαναληφθεί σήμερα Πέμπτη 5 Ιουνίου, στις 19.00, στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΔΣ, «Θα συζητηθούν θέματα σχετικά με την αυτοαξιολόγηση, την αξιολόγηση και το πρόγραμμα δράσης για το συνδικαλιστικό έτος 2014-2015, το νέο Πειθαρχικό, τις εργασιακές σχέσεις (μεταθέσεις, αποσπάσεις, οργανικές θέσεις, μετατάξεις, αναπληρωτές, συνταξιοδοτικά),  τις συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων και την ειδική αγωγή.

Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη καθώς οι θέσεις και οι απόψεις που θα ακουστούν θα μεταφερθούν στην 83η Τακτική Γενική Συνέλευση του Κλάδου που θα πραγματοποιηθεί από 22 ως 24 Ιουνίου 2014 στην Αθήνα».  

Αφήστε το σχόλιο σας