Σήμερα η εκδήλωση της ΝΟΔΕ Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Επιτέλους ήρθε η μέρα που η ΝΟΔΕ Τρικάλων θα κάνει την εκδήλωση της με καλεσμενο τον Κωστή Χατζηδακη Αντιπρόεδρο του κόμματος. Στο Ξενοδοχείο ART GALLERY(ΚΤΕΛ) Επιτέλους ήρθε η μέρα που η ΝΟΔΕ Τρικάλων θα κάνει την εκδήλωση της με καλεσμενο τον Κωστή Χατζηδακη Αντιπρόεδρο του κόμματος. Στο Ξενοδοχείο ART GALLERY(ΚΤΕΛ) Rating: 0

Σήμερα η εκδήλωση της ΝΟΔΕ Τρικάλων

Σήμερα η εκδήλωση της ΝΟΔΕ Τρικάλων

Επιτέλους ήρθε η μέρα που η ΝΟΔΕ Τρικάλων θα κάνει την εκδήλωση της με καλεσμενο τον Κωστή Χατζηδακη Αντιπρόεδρο του κόμματος. Στο Ξενοδοχείο ART GALLERY(ΚΤΕΛ) και ώρα 20:30.


Η αγωνία και ο στρες των στελεχών αναμενόμενο για μια πετυχημένη εκδήλωση με πολύ κόσμο που θα δώσει το μήνυμα της νίκης στους πολίτες.


Το άγχος τους όμως είναι διπλό γιατί μια αποτυχημένη και μια χλιαρή εκδήλωση θα σημάνει και την αρχή του τέλους τους στα κομματικά πόστα.


Ες αυριον τα σπουδαία

Σχόλια (7)

 • Πριτς

  Με 15 ευρώ την κάρτα ο άλλος θα προτιμησει να πάρει την γυναικουλα του και να πάει σε μια ταβέρνα της αρεσκειας του να περάσει αρχοντικά και αν φτιάξει και κεφάλι θα είναι από επιλογή του κι όχι από τις δεξιες μπαρουφολογιες που θα ακουστουν απόψε.

  Απάντηση
 • Δεξιός μπατιρης

  Παιδιά αμολυθειτε στα χωριά και δωστε κάρτες δωρεάν σε ανεργους και αφραγκους νέους για να δειξετε και το κοινωνικό σας πρόσωπο αλλά να γεμίσει και η αίθουσα.

  Απάντηση
 • Επώνυμοι αλκοολικοι

  Κρασακι να μας δώσουν κι εμείς βαραμε παλαμακια μέχρι το πρωί!

  Απάντηση
 • Γ.Π.

  Ούτε μια live μετάδοση της εκδήλωσης από τον Κουτσονασιο;
  Πρέπει να είναι άσχημα τα πράγματα!

  Απάντηση
 • Αυτοπτης

  Υποτονικο κλίμα μιας εκδήλωσης των βολεμενων.
  Σαν μνημοσυνο των μνημονιων που συνυπογραψαν.
  Σαν μια αποτυχημένη προξενια με την εξουσία.

  Απάντηση
 • Ζωή σε μας!

  Το μνημοσυνο της παταριας του 1987!

  Απάντηση
 • M.E.

  Η εκδηλωση ειχε πολυ μεγαλη επιτυχια.Γι αυτο ……..

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή