Σήμερα το «Ηχόπλοο» στο μικρό θεατράκι του Ληθαίου Reviewed by Momizat on .   Ακόμη μία συναυλία με τρικαλινούς συντελεστές, προσφέρει δωρεάν το Μουσείο Τσιτσάνη και ο Δήμος Τρικκαίων. Πρόκειται για το μουσικό σχήμα «Ηχόπλοο» σε μι   Ακόμη μία συναυλία με τρικαλινούς συντελεστές, προσφέρει δωρεάν το Μουσείο Τσιτσάνη και ο Δήμος Τρικκαίων. Πρόκειται για το μουσικό σχήμα «Ηχόπλοο» σε μι Rating: 0

Σήμερα το «Ηχόπλοο» στο μικρό θεατράκι του Ληθαίου

hxoploo

 

Ακόμη μία συναυλία με τρικαλινούς συντελεστές, προσφέρει δωρεάν το Μουσείο Τσιτσάνη και ο Δήμος Τρικκαίων. Πρόκειται για το μουσικό σχήμα «Ηχόπλοο» σε μια συναυλία που θα δοθεί στον μαγευτικό χώρο στου μικρού θεάτρου στον Ληθαίο (όπισθεν Τζαμιού).
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί  απόψε  στις 21:300. Η είσοδος είναι και αυτή τη φορά ελεύθερη, όπως όλες, όσες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της 2ης Εβδομάδας Μουσική και Τέχνης, TrikalArt.
Το Ηχόπλοο θα μας ταξιδέψει στα νερά του Ληθαίου με ήχους κιθαρωδικούς. Ένα ταξίδι με τραγούδια που κινούνται στον χώρο του ελαφρού, του έντεχνου και ξένου ρεπερτορίου. Με τους Θωμά Σιώμο και Ιφιγένεια Καραγκούνη στο τραγούδι. Κλασική κιθάρα παίζει ο Σπύρος Τσιώλης.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή