Σήμερα Τρίτη η ομιλία του Θανάση Λιούτα Reviewed by Momizat on . Στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αλλά και όλο το προηγούμενο διάστημα, γύρισα όλο τον Νομό, είδα πάρα πολλούς ανθρώπους, μίλησα μαζί τους και μαζί επιβεβ Στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αλλά και όλο το προηγούμενο διάστημα, γύρισα όλο τον Νομό, είδα πάρα πολλούς ανθρώπους, μίλησα μαζί τους και μαζί επιβεβ Rating: 0

Σήμερα Τρίτη η ομιλία του Θανάση Λιούτα

Σήμερα Τρίτη η ομιλία του Θανάση Λιούτα

Στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αλλά και όλο το προηγούμενο διάστημα, γύρισα όλο τον Νομό, είδα πάρα πολλούς ανθρώπους, μίλησα μαζί τους και μαζί επιβεβαιώσαμε για ακόμη μια φορά τη δυνατή σχέση που έχουμε χτίσει.

Είναι μια σχέση δυνατής εμπιστοσύνης και αυτό γιατί, οι άνθρωποι του Νομού μας, ξέρουν ότι στα δύσκολα, ήμουν πάντα εκεί και δεν τους διέψευσα ποτέ. Δεν είμαι ο άνθρωπος που έρχεται, όταν όλα λάμπουν και μετά φεύγει. Είμαι ο άνθρωπος που είμαι στο πλευρό τους πάντα.

Σήμερα καλώ όλους τους ανθρώπους του Νομού Τρικάλων, σας καλώ όλους, να παρευρεθείτε στην κεντρική μου προεκλογική ομιλία.

Καλώ όλους τους ανθρώπους, να μεταφέρουμε στην πόλη των Τρικάλων τον παλμό που όλη αυτή την περίοδο ένιωσα από άκρη σ’ άκρη του Νομού μας.

Σας ευχαριστώ πολύ για όλα.
Σας περιμένω όλους.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή