Σαλονάκια, καρεκλάκια, τραπεζαρίες “Ο Ληθαίος” Reviewed by Momizat on . Και ως αστείο να εκλάβει κανείς αυτή την ενέργεια, πάλι θα εκνευριστεί. Και θα κουνήσει το κεφάλι με τη γνωστή κίνηση που δείχνει κατάντια ή κατανόηση στην κατά Και ως αστείο να εκλάβει κανείς αυτή την ενέργεια, πάλι θα εκνευριστεί. Και θα κουνήσει το κεφάλι με τη γνωστή κίνηση που δείχνει κατάντια ή κατανόηση στην κατά Rating: 0

Σαλονάκια, καρεκλάκια, τραπεζαρίες “Ο Ληθαίος”

Σαλονάκια, καρεκλάκια, τραπεζαρίες “Ο Ληθαίος”

Και ως αστείο να εκλάβει κανείς αυτή την ενέργεια, πάλι θα εκνευριστεί. Και θα κουνήσει το κεφάλι με τη γνωστή κίνηση που δείχνει κατάντια ή κατανόηση στην κατάντια.
Σήμερα το πρωί, αυτή η πολυθρόνα έπλεε στον Ληθαίο. Συμπολίτισσα την “ανακάλυψε” και με την ευγενική της άδεια, μας την παραχώρησε.
Δεν είναι ευγενική όμως η συγκεκριμένη κίνηση.
Είτε ως δήθεν αστείο νεαρών, είτε ως συνειδητή κίνηση, πρόκειται για μια γελοία και τουλάχιστον βρωμρή αντίληψη για τη σχέση μας με την πόλη.
Δεν ενδιαφέρει το αν κάποιος ήταν μεθυσμένος και επέλεξε να πάρει από τα σκουπίδια (το πιθανότερο, αφού δίπλα υπήρχε και στρώμα παρατημένο) την πολυθρόνα και σε μια απίστευτα άθλια πράξη έρποντος ηρωισμού, να κατορθώσει να επιτέλεσει ένα τουλάχιστο άθλιο επίτευμα.
Δεν ενδιαφέρει τίποτε, παρά μόνο η αδυναμία μιας κοινωνίας να αυτορυθμίζεται και να “δημιουργεί” αξίες που δνε προσβάλλουν, πρώτα απ’ ολα, την ίδια.
Εκεί, πίσω από τις παλιές φυλακές, χάθηκε η ‘εξυπνάδα” και γεννήθηκε η γελοιότητα…

Θανάσης Μιχαλάκης

karekla

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή