Σαμοΐλης: Δύο πόθεν έσχες θα κατέθετα; Reviewed by Momizat on . Διευκρίνιση του βουλευτή Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Σαμοΐλη για την υποτιθέμενη μη κατάθεση δήλωσης «πόθεν έσχες» Κέρκυρα, 29/03/2014 Παραδόθηκε σήμερα 29/3/2 Διευκρίνιση του βουλευτή Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Σαμοΐλη για την υποτιθέμενη μη κατάθεση δήλωσης «πόθεν έσχες» Κέρκυρα, 29/03/2014 Παραδόθηκε σήμερα 29/3/2 Rating: 0

Σαμοΐλης: Δύο πόθεν έσχες θα κατέθετα;

Σαμοΐλης: Δύο πόθεν έσχες θα κατέθετα;

Διευκρίνιση του βουλευτή Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Σαμοΐλη για την υποτιθέμενη μη κατάθεση δήλωσης «πόθεν έσχες»

Κέρκυρα, 29/03/2014

Παραδόθηκε σήμερα 29/3/2014 στα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής η λίστα αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης οι οποίοι δεν κατέθεσαν την προβλεπόμενη από το νόμο δήλωση «πόθεν έσχες» για το έτος 2013, ή την κατέθεσαν ελλιπή ή με λανθασμένα στοιχεία («λίστα Νικολούδη»).

Στη λίστα αυτή αναφέρεται και το όνομά μου, καθόσον, ως μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κέρκυρας, είχα την υποχρέωση υποβολής δήλωσης «πόθεν έσχες».

Διευκρινίζω λοιπόν, προς αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων, ότι, ως γνωστόν, έχω παραιτηθεί από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου Κέρκυρας από 12/9/2012, λόγω εκλογής μου ως Βουλευτή Κέρκυρας. Για τα έτη 2012 και 2013 έχω καταθέσει δήλωση «πόθεν έσχες» ως Βουλευτής, άρα θα ήταν εκ του περισσού η κατάθεση της ίδιας δήλωσης και ως Δημοτικός Σύμβουλος!

 

Θεωρώ ότι η συμπερίληψη του ονόματός μου στη λίστα των αιρετών αυτοδιοίκησης προέκυψε από παραδρομή και από μη διασταύρωση της λίστας αυτής με την αντίστοιχη λίστα των βουλευτών, οπότε θα ήταν προφανές ότι δεν προκύπτει κανένα θέμα.

 

Οι κ.κ. έγκριτοι δημοσιογράφοι που έσπευσαν να διασύρουν το όνομά μου και προφανώς να πλήξουν μέσω εμού τον ΣΥΡΙΖΑ, θα έπρεπε να διασταυρώσουν τα στοιχεία, θα έπρεπε να μου απευθύνουν ένα απλό ερώτημα (πάντα βρίσκομαι στη διάθεσή τους) και να λάβουν την επίσης απλή διευκρίνιση.

Περιμένω από εφημερίδες, blogs, τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, που με μεγάλη ευκολία μιλάνε για «είδηση σοκ»(!), να προβούν άμεσα στις δέουσες διευκρινήσεις και στην αποκατάσταση της αλήθειας.

 

Στέφανος Σαμοΐλης

βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ

Αφήστε το σχόλιο σας