"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.7 C
Trikala

Σαν σήμερα θα βγαίναμε στην “ελευθερία”- Σήμερα στα Τρίκαλα [3] θάνατοι, 45 ασθενείς , 8 στη ΜΕΘ , 189 κρούσματα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πριν από δύο βδομάδες περίπου η υφυπουργός κ. Γκάγκα υπολόγιζε ότι θα βγούμε στην “ελευθερία”. Η εικόνα λοιπόν σήμερα στο Νομό Τρικάλων είναι [3] θάνατοι, 45 νοσηλευόμενοι ασθενείς , 8 στη ΜΕΘ , 189 κρούσματα. Την ίδια ώρα αποκαλυπτικές είναι οι εικόνες από τον αγώνα των γιατρών και των νοσηλευτών στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας, τον Ευαγγελισμό.

Εικόνες σοκ από τον Ευαγγελισμό! Γιατροί κοιμούνται εξαντλημένοι στο πάτωμα

Οι φωτογραφίες δείχνουν ειδικευόμενους να προσπαθούν να ξεκουραστούν στο πάτωμα, να ξαπλώνουν πάνω σε στρώματα που έχουν απλώσει κατάχαμα, για να καταφέρουν να πάρουν δυνάμεις για να συνεχίσουν τη μάχη που δίνουν στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της πανδημίας.

Mε τον πρόεδρο της Ενωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Τρικάλων να παρεμβαίνει στα κοινωνικά δίκτυα και να γράφει:

Κάνεις μας δεν είναι μακριά από αυτό. Παρόλα αυτά συνεχίζουμε οι ίδιοι δύο χρόνια τώρα χωρίς καμία ουσιαστική ενίσχυση. Και την ίδια ώρα που είναι σε εξέλιξη ΔΎΟ παράλληλα επιδημικα κύματα με Ο και Δ η κυβέρνηση καλλιεργεί τον εφησυχασμο για να μην πάρει μέτρα προστασίας της ζωής και της υγείας. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ. ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΕΠΊΤΑΞΗ ΤΏΡΑ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΎ ΤΟΜΈΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΊΛΩΝ ΧΩΡΙΣ ΠΑΖΑΡΙΑ. ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΈΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΟΟΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης