Σαράντα ομάδες για να βγει η μία!!! Reviewed by Momizat on . Αυτό κι αν είναι από τ' άγραφα!  Στο νέο πρωτάθλημα της super league 2, της δεύτερης δηλαδή επαγγελματικής κατηγορίας ποδοσφαίρου της χώρας μας, θα συναγων Αυτό κι αν είναι από τ' άγραφα!  Στο νέο πρωτάθλημα της super league 2, της δεύτερης δηλαδή επαγγελματικής κατηγορίας ποδοσφαίρου της χώρας μας, θα συναγων Rating: 0

Σαράντα ομάδες για να βγει η μία!!!

Σαράντα ομάδες για να βγει η μία!!!

Αυτό κι αν είναι από τ’ άγραφα! 

Στο νέο πρωτάθλημα της super league 2, της δεύτερης δηλαδή επαγγελματικής κατηγορίας ποδοσφαίρου της χώρας μας, θα συναγωνιστούν σαράντα ομάδες σε δύο ομίλους για να βγει… η μία απευθείας στη μεγάλη κατηγορία!

Σαράντα ομάδες για μια θέση! Ούτε στον “Αλη Μπαμπά με τους 40 κλέφτες” τέτοιο σενάριο!!!

Δηλαδή μετά από ένα εξοντωτικό πρωτάθλημα, θα έχει τη δυνατότητα να πανηγυρίσει την άνοδο όποιος αντέξει να βγει πρώτος!!!

Η δεύτερη θέση θα κριθεί σε αγώνα μπαράζ με ομάδα που θα βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού από τη super league!!!

Με λίγα λόγια έχουν κάνει δηλαδή μια κλειστή λίγκα (πρόλαβαν ακόμη κι αυτούς από την Ευρώπη που μάλωναν με την ΟΥΕΦΑ!!!) και το απίστευτο είναι ότι οι από κάτω το ανέχονται χωρίς καμία αντίδραση!

Δεν βγάζει κιχ κανείς! Αν εξαιρέσουμε τον Κούγια που μέσα στους “χειμάρους” των δηλώσεων και ανακοινώσεων το σχολιάζει κι αυτό, ουδείς άλλος ασχολείται!

Ούτε ο  πρόεδρος Λεουτσάκος, πρώην… επενδυτής του Αχαρναϊκού!

Οσο για την πολιτεία; Εχει φόρτο εργασίας με το… μητρώο!!!

Θ.Κ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή