Σαρανταπεντάλεπτη διακοπή ρεύματος στα μισά Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Μπλακ άουτ για περίπου 45 λεπτά σημειώθηκε στα Τρίκαλα περίπου στις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Το μπλακ άουτ ήταν... άστατο, αφού δεν επεκτάθηκε σε συ Μπλακ άουτ για περίπου 45 λεπτά σημειώθηκε στα Τρίκαλα περίπου στις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Το μπλακ άουτ ήταν... άστατο, αφού δεν επεκτάθηκε σε συ Rating: 0

Σαρανταπεντάλεπτη διακοπή ρεύματος στα μισά Τρίκαλα

Σαρανταπεντάλεπτη διακοπή ρεύματος στα μισά Τρίκαλα

Μπλακ άουτ για περίπου 45 λεπτά σημειώθηκε στα Τρίκαλα περίπου στις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Το μπλακ άουτ ήταν… άστατο, αφού δεν επεκτάθηκε σε συγκεκριμένες περιοχές της πόλης, αλλά συμπεριέλαβε σημεία. Για παράδειγμα, η Ασκληπιού από το ύψος περίπου της διασταύρωσης με Συγγρού μέχρι μετά την κεντρική πλατεία (και η πλατεία) δεν είχαν φως. Αλλά η Καποδιστρίυ αριστερά προς Δεσποτικό, από το ύψος της “Ερευνας” και μετά, είχε. Επίσης, η μισή Αβέρωφ, η μισή Ζάππα, όλη η Αθ. Μικρου, αλλά και δρόμοι στα δυτικά, “βίωσαν” ανακατεμένη αυτή τη διακοπή ρεύματος. Σε άλλοςυ δρόμους δε, όπως η Σωκράτους, είχαν μεν φως τα σπίτια, αλλά όχι ο δρόμος, στον δημοτικό φωτισμό. Η Σιδ. Μεραρχίας επίσης, είχε σκοτάδι, αλλά μόνο μέχρι την πλατεία Συνοικισμού. Επίσης, ρεύμα δεν είχαν και δρόμοι πέριξ της οδού Καλαμπάκας.

Στην Αβέρωφ

Στην Ασκληπιού

blackout2

Στο ύψος της τράπεζας Κύπρου

Ετσι, πολύς κόσμος έφυγε από τα μαγαζιά και έκανε βόλτες (άγνωστο αν μερικοί επωφελήθηκαν του σκότους), ενώ τουλάχιστον ένα περιπολικό της Αστυνομίας με τις κόκκινες σειρήνες, έκανε συνεχείς περιπολίες, όπως και ένα της Ασφάλειας. Το μικρό όχημα της Πυροσβεστικής, αυτό που συνήθως καλείται για εγκλωβισμούς σε ασανσέρ, εθεάθη να επιστρέφει από περιστατικό.
Περίπου στις 01.15 ο φωτισμός άρχισε σταδιακά να αποκαθίσταται, απογοητεύοντας τους νεαρούς που βρήκαν ευκαιρία να καγάσουν και να διασκεδάσουν, διατυπώνοντας ερωτήσεις, όπως “ΕΛα ρε, μπλακ άουτ στα… Τρίκαλα;;;”, λες και τα Τρίκαλα είναι η πόλη του πουθενά.
Τα αίτια προς το παρόν, παραμένουνάγνωστα, αλλά θα αποκαλυφθούν σήμερα το πρωί. οι διατυπωθείσες υποθέσεις, πολλές, με δύο να κυριαρχούν: Κλματιστικά (μάλλον απίθανο, αφού παλιότερα, με τη δεκαπλάσια κατανάλωση, δεν υπήρξε πρόβλημα ποτέ) και.. κουνάβια, που αγαπούν τα καλώδια. Αλλη εξήγηση, πιο λογική, αναφέρει ότι πιθανώς υπήρξε πρόβλημα στον υποσταθμό της ΔΕΗ, στην οδό Μακεδονίας, αφού κάτοικοι ανέφεραν θόρυβο.
Θανάσης Μιχαλάκης
* Η κεντρική φωτό δείχνει (λέμε τώρα) τηνκεντρική πλατεία, ενώ πίσω μας είναι η  Νομαρχία

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή